Cand apare site-ul in google?!

De ce nu apare site-ul in google?
Cam asa suna cea mai raspandita intrebare in randul celor ce abia au lansat un site.
Raspunsul vine si el destul de repede, insa rabdarea trebuie sa fie cuvantul pe buzele tuturor si vom explica si de ce?!

Asadar dupa inregistrarea unui nou domeniu iar ulterior finalizarea site-ului are loc, ne grabim repede sa vedem daca a fost indexat de google.
Marea majoritate a clientilor isi cauta domeniul direct pe google iar site-ul nu apare!

Un site nou nu va aparea in google decat dupa finalizarea lui, optimizarea SEO si trimiterea catre webmaster tools a harti intregului site. Pentru a incepe sa apari pe google este necesar sa te faci cunoscut pe internet.

Cum facem acest lucru?!
In primul rand nu grabim lucrurile prin schimburi de linkuri cu alte site-uri sau prin aplicarea de bannere pe alte pagini web.
Un site nou care nu are link-uri catre el nu apare in cautari, insa daca are foarte multe linkuri va primi penalizari.
google

Cel mai natural mod este o campanie Google adwords, care va promova site-ul in mod natural si va propulsa paginile in cautari. Esential este sa aducem continut de calitate pe site, atragator pentru cei ce vor vizita site-ul si pentru ai face sa revina. Un site ce va fi actualizat mereu cu, continut nou are toate sansele sa urce si sa obtina rezultate foarte bune in cautarile google.

Creste in mod natural pe cuvantul cheie
Toate site-urile vor trebui otpimizate pe unul sau mai multe cuvinte cheie.
Sa spunem ca, dorim sa aparem pe google la cautarea: „coafuri moderne”!

Cum facem?!
Din nou ne inarmam cu rabdare si cautam sa avem mereu continut nou pe site cum ar fi, articole noi despre coafuri. Un aspect foarte important este prezenta pe retelele sociale, unde vom publica posturi catre articolul nou.
Realizam parteneriate cu pagini ce abordeaza acelasi domeniu si cautam sa avem pe site lucruri ce vor capta atentia publicului pentru a recomanda mai departe site-ul vostru.

Cand avem rezultate?!
Rezultatele se pot vedea din primele doua saptamani pana la 1 an, un domeniu ce are optimizarea seo a site-ului realizata si primeste link-uri de calitate lunar o sa creasca spectaculos de la luna la luna.

Putem sa vorbim foarte mult despre optimizarile ce trebuiesc facute pentru a atinge prima pagina in google insa daca se respecta regulile de baza putem obtine cea ce ne dorim.
Daca ar fi sa vorbim si despre algoritmi google sau despre optimizarile ce tin de tehnologia cu care avem site-ul realizat probabil vom scrie si o carte.

Obtine rezultate rapid pe google

Ca o recapitulare pe scurt pentru cei ce doresc rezultate optime, sintetizam cam asa:
1. inregistare domeniu
2. realizare site, optimizat SEO
3. sitemap trimis la google
4. ideal o campanie publicitara Adwords
5. prezenta in retelele sociale
6. backlinkuri de calitate
7. continut de calitate mereu improspatat

Cam mult NU?!
Cu siguranta nu este mult daca vrem sa ajungem in primele rezultate atunci cand vorbim de site-ul ce reprezinta afacerea noastra.
Vorbim si mai mult in articolele noastre viitoare…

[su_spacer]
[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *