Ce este Softaculous si la ce foloseste?

Softaculous este o bibliotecă de scripturi comerciale care automatizează instalarea de aplicații web comerciale și open source pe un site web.
Installer-ul de aplicații Softaculous este disponibil in cPanel si va ofera acces rapid la nenumarate softuri utile in realizarea unui site web.

Aplicația de instalare Softaculous permite unui utilizator să instaleze cu ușurință peste 400 de aplicații în doar câteva clicuri. In marea majoritate a cazurilor softaculous este diponibil in pachetele de gazduire web achizitionate de la diversi provideri.

Ce poti instala odata cu Softaculous?
-E-commerce
-Management de conținut
-Forum
-Galerii de imagini
-Rețele sociale
-Ad management
-Instrumente Google Analytics
-Gestionarea e-mailurilor
-Management de proiect
-ERP
-Relații Clienți
-Gestionarea bazelor de date
-Video
-File Manager
-Instrumente SEO.

Poti instala usor din Cpanel cu softaculous si urmatoarele scripturi:

-WordPress
-Joomla
-WHMCS
-Drupal
-OpenCart
-Dolphin
-Zen Cart
-Magento
-SugarCRM
-phpMyAdmin
-MyWebSQL
-Vtiger.

De ce sa folosim Softaculous?

In primul rand daca aveti posibilitatea sa lucrati cu softaculous nu ezitati sa o faceti. In cazul in care ati achizitionat un pachet de gazduire web, puteti instala cu usurinta orice soft cu ajutorul caruia veti dezvlota site-ul dvs.

Programul de instalare a aplicațiilor Softaculous este oferit în mai multe panouri de găzduire web majore, cum ar fi: cPanel, Plesk, CentOS, Interworx, ISP, DirectAdmin, H-Sphere și Hosting Controller.

softaculous

 

Softaculous ofera actualizari gratuite periodice

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous continuă să adauge zilnic mai multe scripturi în biblioteca lor. Nu trebuie sa faci nimic atunci cand ai setat automat actualizarile pentru scripturile tale.

Nu trebuie sa ai cunostinte avansate

Atunci cand doresti sa instalezi un soft precum Wordpress sau Joomla, este posibil sa intampini probleme la crearea unei baze de date pentru softul tau.

Cu softaculous acest lucru se face automat iar cu un singur click poti sa ai site-ul tau online in cateva minute. Instalarea wordpress spre exemplu se poate face in mai putin de 2 minute.

Softaculous este diponibil in cPanel pentru orice pachet de hosting achizitionat prin expo Media ruland pe server toate scripturile amintite mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *