Care este cel mai bun router wireless

Care este cel mai bun router wireless potrivit pentru locuinta ta. Analizam in cadrul acestui articol mai multe routere care conform specificatiilor tehnice sunt foarte bune la capitolul wireless. Conexiunea wireless a devenit una dintre cele mai folosite conexiuni la nivel de locuinta astfel importanta unui router bun cu o conexiune stabila si puternica devine prioritara pentru noi toti.

Cel mai bun router wireless 2022

Conform specificatiilor tehnice cele mai bune routere wireless au o viteza de conexiune wireless foarte buna si stabila. In functie de nevoia fiecaruia vom publica o lista cu cele mai bune routere wireless pentru anul 2022.

 

Router wireless Asus ROG Rapture GT-AC5300

Un router potrivit celor ce au nevoie de o conexiune rapida si stabila pentru gaming.

Router tri-band pentru jocuri ROG Rapture Wireless-AC5300 – Cea mai buna solutie pentru jocuri VR si streaming 4K

Domina-ti reteaua – ROG Gaming Center monitorizeaza toti parametrii importanti legati de jocuri, cum ar fi intarzierile, statisticile de trafic si dispozitivele conectate.

router asus

Netgear R7000P Nighthawk

Acest router este unul foarte stabil si are o conexiune foarte buna pe wireless.
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 600 + 1300

Acest model de router dispune de o rază de semnal considerabil mai lungă decât modelele Nighthawk anterioare, atât pe benzile de 2.4 GHz, cât și pe cele de 5 GHz.

Conexiunea dual band echilibreaza reteua astfel incat sa avem un net stabil si rapid.

TP-Link Archer AC1200

Cu un buget redus poti achizitiona acest router care face minuni odata instalat.  Semnalul wireless este emis pe două benzi: una de 2.4 GHz, care oferă viteze de până la 300 Mbps și este perfectă pentru navigarea pe internet și pentru a răspunde la e-mail-uri, și una de 5 GHz, care oferă viteze de până la 867 Mbps și care vă ajută să utilizați fără probleme aplicații mai complexe.

Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1500

Un router cu performante ridicate pentru cele mai exigente cerinte.  Ai cea mai puternică și sigură acoperire Wi-Fi cu Archer AX1500, deoarece routerul transmite puterea semnalului către dispozitivele tale, utilizând tehnologia Beamforming și cele patru antene.

router wireless wifi6
  • Tehnologia Wi-Fi 6: Archer AX1500 vine echipat cu tehnologia Wi-Fi 6, pentru viteze mai rapide, capacitate mai mare și congestionare redusă
  • Viteză Next-Gen 1.5 Gbps: Routerul Dual-Band Archer AX1500 atinge viteze de până la 1.5 Gbps (1201 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda 2.4 GHz)

Indiferent de alegerea facuta un router wireless bun, este acela care are o conexiune dual band si o acoperire larga pe modul wireless. Routerele cu trei benzi sunt recomandate pentru pensiuni, hoteluri etc. Pentru locuina este suficient un router dual band cu un transfer ridicat pe wireless.

Pentru o acoperire mai mare a semnalului wireless poti folosi un router WIFI6 sau poti folosi un extender pentru semnalul wireless – Wi-FI.

Iti mai recomandam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *