Cele mai bune firme de Hosting web din Romania

Vorbim in cadrul acestui articol de un subiect pe marginea caruia parerile sunt impartite si alegerile pot fi diferite in functie de experientele avute cu diferite firme de hosting din Romania.
Asadar incercam sa abordam un subiect sau sa gasim raspunsul la intrebarea:
Care sunt cele mai bune firme de hosting din Romania?!

In primul rand va spunem din start ca, avem parte de o multitudine de oferte de web hosting din ce in ce mai atractive. Alegerea unui host bun tine in primul rand de vechimea si echipamentele folosite de firma care ne va tine site-ul web. Legaturile si conexiunile web sunt din ce in ce mai rapide fapt pentru care nu credem ca ar mai fi problema de provideri cu conexiuni slabe la internet.

La alegerea unui host trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte si resurse pe care le putem folosi:
– Tehnologia hardware server
– Versiuni software
– CPU si Ram alocat pentru contul tau
– Spatiul pe disk necesar contului tau
– Versiune PHP si Msql disponibila pe server
– Izolare prin IP dedicat (necesar pentru optimizare SEO)
– PHP Memorie alocata
– Entry process
– I/O LIMIT – viteza de citire/scriere pe hard disk pe care aplicaţia rulată de dumneavoastră nu o va putea depăşi.

In functie de necesitatile fiecarui cont de gazduire se va alege un pachet de gazduire care sa satisfaca nevoile fiecarui client. Astfel daca veti alege o gazduire cu pretul lunar in jur de 1 Euro cu siguranta nu veti avea mare lucru iar viteza de incarcare a site-ului va fi una destul de mare.
In anul 2017 nevoile vor creste, resursele alocate vor trebui sa fie adaptate cu noile aplicatii care vor rula pe site, astfel alegerea unei firme bune de hosting devine un lucru esntial pentru afacerea dumneavoastra.

Care sunt cele mai indicate alegeri atunci cand cautam o firma de Hosting din Romania?!

1. Hostico.ro – Recomandarea noastra atunci cand doriti sa aveti rezultate bune cu site-ul dumneavoastra. Firma are suport excelent si ofera certificate SSL in mod gratuit la pachetele de gazduire web. Resursele alocate sunt transparente si pot fi configurate in functie de necesitatile dumneavoastra.

2. Hostvision.ro – Se remarca prin servicii de calitate suport tehnic si stabilitatea serverelor.

3. HostX.ro – Gazduirea se poate face la preturi destul de mici, stabilitate si versiuni multiple PHP.

4. Mxhost.ro – Se remarca prin calitatea serviciilor avand pachete avansate de hosting ce aduc si resurse suplimentare atunci cand gazduim un site mai complex.

5. Namebox.ro – Este un provider foarte apreciat de către web developeri şi companiile din Romania si nunumai, oferind gazduire web pe SSD.

6. Romarg.ro – Despre Romarg putem spune ca, se numara printre cele mai vechi firme de hosting din Romania avand servere foarte rapide insa va trebui sa solicitati o gazduire pe un server cu thenologie noua, firma avand in administrare si servere ce nu au ultimele update-uri disponibile.

Alegerea pe care o faceti tine in mod evident de preferintele fiecaruia dintre noi insa mare atentie la resursele alocate de Provider. Nu va uitati la spatiul mare de stocare intrucat nu va este necesar daca detineti un site de prezentare sau un blog normal.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *