Cele mai bune programe FTP – Ce program FTP trebuie sa folosesc?

Ne propunem sa astazi sa vorbim despre programele de transfer FTP. In prezent exista multe programe FTP (File Transfer Protocol) pe care le putem folosi gratuit sau contra cost, deasemenea ca alternativa se poate folosi FileManager din cPanel sau protocolul WebDAV (WebDisk).

FileZilla

Unul dintre cele mai folosite programe FTP este FileZilla – The free FTP solution. Programul se poate descarca in mod gratuit si este unul dintre cele mai populare programe de transfer date. FileZilla face legatura fizica dintre calculatorul personal si serverul pe care este gazduit site-ul tau.
filezilla-project.org/ filezila

CuteFTP

Unul dintre cele mai bune programe de FTP este CuteFTP de la Globalscape. Cu o interfata usoara si bine structurata CuteFTP, este una dintre cele mai bune solutii atunci cand alegem transferul de date.
Softul nu este Gratuit insa il recomdandam cu drag celor ce doresc sa-l utilizeze.
globalscape.com/ cute

CoreFTP

O alta optiune FTP o reprezinta programul Core FTP, program ce vine cu o versiune Free si una Pro. Core FTP este unul dintre cele mai populare programe utilizate la nivel global.
coreftp.com/ core

Cyberduck

Si mai avem Cyberduck, o noua optiune FTP pentru Win & Mac.
cyberduck.io/ Cyberduck

SmartFTP

Unul din programele care sunt recomandate de companiile de hosting, este printre altele si SmartFTP.
smartftp.com/

Optiunea de a alege si a folosii unul din programele FTP va apartine in totalitate iar ca o nota informativa foarte importanta va mai spunem asa:
Pentru a evita pierderea datelor de acces este important sa va asigurati ca aveti instalat un Antivirus de calitate actualizat la ultima versiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.