Creare magazin online cu WooCommerce

Comertul online devine o componenta importanta a tuturor magazinelor iar prezenta unui magazin in mediul online devine obligatorie in zilele noastre.
In cadrul acestui articol vom aborda o componenta WordPress cu ajutorul careia vom putea sa cream un magazin online complet optimizat pentru comertul online.

Ce este WooCommerce

Modulul sau componenta WooCommerce este construit pentru a se integra perfect cu WordPress, fiind soluția eCommerce favorită la nivel mondial care oferă atât proprietarilor de magazin cât și dezvoltatorilor un control complet.
La nivel global WooCommerce propulsează acum 30% din toate magazinele online astfel devine cel mai utilizata platforma pentru constructia unui magazin online.

Cu WooCommerce poți vinde atât bunuri fizice cât și digitale în toate formele și dimensiunile, oferă variații pentru produs, configurații multiple și descărcări instantanee pentru cumpărători și chiar vinde bunuri afiliate din piețe online.

WooCommerce vine la pachet cu posibilitatea de a accepta la livrare carduri de credit, PayPal, BACS (transferuri bancare) și numerar. WooCommerce îți oferă un control complet al magazinului, de la taxele la nivelul stocurilor până la conturile clienților.

Recomandam utilizarea WooComerce pentru crearea unui magazin online astfel incat sa aveti un control total asupra produselor din magazinul dumneavoastra.

Creare magazin online cu WooCommerce

Expo Media implementeaza WooCommerce pentru site-urile de tip magazin online, asigurandu-va toate setarile de baza pentru magazinul tau online. Intergram cu succes cele mai eficiente module pentru a performa in mediul online orice tip de magazin sau catalog online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *