Cum poti avea trafic mare pe site!

Cum poti avea trafic mare pe site?!
O intrebare la care raspunsul este unul destul de complex daca ne raportam la ce ar trebui sa facem sa realizam un site care va avea si utilizatori pe masura.

Articolul nostru face referire in primul rand la calitatea continutului web!
Primul lucru pe care-l facem este sa ne asiguram de continutul pe care site-ul nostru il va avea.

De exemplu:
Dorim sa realizam un site cu continut muzical complex.
1. Primul lucru pe care-l abordam este definirea structuri unui site si anume impartirea categoriilor si a rubricilor pe domeniul nostru de activitate.
2. Cautam sa publicam articole cat mai complexe ce au la baza domeniul nostru de activitate. Conform cu exemplul nostru putem publica articole despre artisti, muzica aparuta pe piata interna si internationala etc.
3. Calitatea articolelor noastre va influenta modul de interactiune al utilizatorilor site-ului cu cea ce noi vom publica.
4. Fiecare articol publicat va trebui sa fie optimizat SEO prin folosirea tagurilor (H1, H2 sau H3), text reprezentativ (bold), meta descriere folosind chiar si meta keys.
5. Interactiunea articolelor cu mediul social devine aspectul obligatoriu in promovarea noilor postari.

Ce inseamna continut de calitate?!

Continutul de calitate face referire la structura unui articol cum ar fi: text original (fara a fi copiat de pe alte site-uri), imagini reprezentative pentru articolul tau si nu in ultimu rand chiar continut video (indicat pentru a interactiona mai bine cu publicul).

De retinut!
Un aspect foarte important in succesul unui site reprezinta actualizarea continutului, acest lucru se poate face periodic sau indicat chiar in fiecare zi.

Promovarea site-ului eficienta sau NU?!
Promovarea site-ului este eficienta in mod sigur atunci cand este facuta corect si nu in graba, pornind la o vanatoare de linkuri sau de parteneri care nu au legatura in mod direct cu domeniul dumneavoastra de activitate.
* Este indicat sa realizati parteneriate cu site-uri de calitate recomandat ar fi ca acesti parteneri sa aiba activitate asemanatoare cu dumneavoastra.

Succesul vine singur atunci cand:
– Publici articole interesante ce vor atrage public pe site-ul tau;
– Interactionezi in mod natural cu retelele de socializare;
– Mentii site-ul actualizat publicand continut nou ce va face ca publicul tau sa iti ramana fidel atragand si alti vizitatori noi;

* Desigur succesul unui site sau blog depinde de mai multi factori iar pozitionarea in cautari va depinde de o serie de factori cum ar fi de exemplu: serverul pe care este gazduit site-ul sau optimizarea corecta a articolelor si a aplicatiilor din site.

Ca un sfat general spunem asa: Inarmativa cu rabdare si publicati constant continut bun pentru a avea succesul scontat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *