Descarcă antivirus gratuit

Descarca gratuit antivirus pentru Pc sau laptop. Protectia unui computer cu un antivirus devine necesara si obligatorie mai ales ca, in prezent suntem expusi la diverse atacuri cibernetice din ce in ce mai complexe. Descarca gratuit un antivirus bun care face scanarea automata pentru a depista problemele de securitate și de performanță și vă comunică pe loc modul în care se face remedierea.

Descarca gratuit antivirus pentru PC si Laptop

Va punem la dipozitie o lista cu cei mai buni antivirusi gratuiti, testati si utilizati pentru protectia computerelor. Cei mai buni antivirusi gratuiti folositi de milioane de utilizatori la nivel global.

 

Descarca gratuit AVAST antivirus

avast

Avast este unul dintre cei mai buni antivirusi existenti pe piata. Avasat vă protejează în timp real, prin analizarea fișierelor necunoscute înainte ca ele să ajungă la dumneavoastră.

Detectați și blocați virușii, programele de tip malware, spyware, ransomware și phishing. Utilizăm analiza inteligentă pentru a opri amenințările, înainte ca ele să vă afecteze.

Descarca gratuit AVAST

Descarca gratuit Bitdefender 

antivirus bitdefender

Bitdefender Antivirus Free Edition este unul dintre cele mai rapide solutii software gratuite de protectie și include caracteristicile esențiale de protecție de care are nevoie orice computer cu Windows.

  • Se descarcă și se instalează în câteva secunde, funcționează la viteză maximă fără a-ți încetini PC-ul.
  • Ideal pentru gaming, editare foto și video și aplicații care consumă multe resurse
  • Protecție puternică integrată într-o soluție cu impact redus.

Bitdefender dispune de motoare puternice de scanare ce asigură detectarea și eliminarea tuturor programelor periculoase în timp real, de la viruși, programe de timp worms si Trojans, până la ransomware, atacuri de tip zero-day, rootkits și spyware.

Descarca gratuit Bitdefender

Te poate interesa

Descarca Kaspersky antivirus gratuit

Kaspersky este un antivirus de foarte buna calitate fiind apreciat de foarte multi utilizatori. Beneficiezi de protectie rapida si sigura pentru Pc-ul tau. 

De ce sa utilizezi antivirusul de la Kaspersky

  • Blochează fişierele şi site-urile periculoase şi alte ameninţări;
  • Îţi protejează informaţiile personale;

  • blochează automat descărcările periculoase – şi te avertizează automat în privinţa site-urilor web rău intenţionate;
  • Cu date în timp real obţinute direct din cloud, PC-ul tău este protejat de cele mai frecvente ameninţări.

Descarca antivirusul Kaspersky

 

Antivirus gratuit Avira 

Avira este un antivirus gratuit excelent pentru dispozitivele cu Windows. Motorul antivirus Avira are rate de detectare aproape perfecte și oferă protecție în timp real. 

Scanare inteligenta cu antivirusul AVIRA

Scanarea inteligentă verifică dacă există programe malițioase și vă avertizează cu privire la orice probleme de confidențialitate sau performanță pe Windows.

Descarca gratuit antivirusul Avira

Un alt antivirus apreciat de peste 25 de milioane de utilizatori din intrega lume este antivirusul de la TotalAV. In Romania acest antivirus este mai putin cunoscut insa el se remarca prin performantele de protectie asupra pc-urilor.

TotalAV include un paravan de protecție la distanță care vă protejează împotriva oricăror atacuri de intrare. De asemenea, puteți controla setările firewall ale dispozitivelor de la distanță, asigurându-vă că vă puteți menține în siguranță, chiar dacă nu vă aflați la PC. Când dispozitivul dumneavoastră descarcă un fișier riscant sau un program malware, paravanul de protecție vă avertizează înainte ca acesta să devină o problemă.

 

Descarca TotalAV antivirus

Indiferent de antivirusul pe care-l preferati important este sa folositi o solutie de protectie astfel incat sa va protejati dispozitivul dvs. Pentru protectii mai avansate puteti opta si pentru plata unui abonament sau o licenta premium pentru antivirusi enumerati mai sus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *