Dezvoltam site-uri web alaturi de Elementor

Expo Media dezvolta site-uri web alaturi de cele mai bune optiuni din domeniu. Constructorul de site-uri web Elementor permite utilizatorilor WordPress să creeze și să editeze site-uri web folosind tehnica drag and drop, cu un mod de reacție încorporat.

Implementam Elementor in constructia site-urilor web astfel incat sa obtinem un design unic, modern si usor de editat atunci cand clientii nostrii doresc sa realizeze modificari in structura site-ului web personal.


Ce este Elementor ?

Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin putem construi pagini web unice, ce au elemente dinamice, moderne si esentiale pentru proiectele dezvoltate de web designer.

A fost creat in anul 2016 iar in prezent este folosit de peste 5 milioane de utilizatorii,  incluzand marketeri, creatori de continut, oameni de afaceri si programatori sau dezvoltatori web.

-> Descarca  Elementor

Cum putem folosi Elementor ?

Plugin-ul poate fi instalat foarte usor in varianta gratuita direct din baza de module Wordpress.

Elementor se regaseste in varianta gratuita sau varianta premium (contra cost).

Varianta gratuita vine cu foarte multe elemente printre care un constructor de formulare, un constructor de popup-uri, un constructor de tema. In plus poti crea si elemente globale cum ar fi antetul si subsolul.

In cazul in care doriti functii suplimentare puteti opta pentru versiunea premium, versiune ce va ofera intradevar optiuni avansate in creare paginilor web.elementor

Caracteristici esentiale pentru Elementor

Elementor se remarca printr-o serie de optiuni pe care le putem folosi cu usurinta in constructia site-urilor web. Ca si alte plugin-uri asemanatoare Elementor te poate ajuta sa construiesti un site cu un design fabulos.

Constructorul aflat in frontend

Cu ajutorul Elementor , nu trebuie sa salvezi modificarea pentru a vedea in timp real ce se intampla pe pagina nou creata. Acest lucru nu este valabil si pentru constructoarele din backend. Acest plugin te ajuta sa castigi foarte mult timp in dezvoltarea site-ului tau.
Pentru a pune un element in dreapta, trebuie doar sa tragi cu mouse-ul elementul respectiv si sa il arunci, dupa care editezi optiunile. La optiuni ai disponibile setari pentru link, aliniere, iconite, culori, font, fundal, pozitionare. In functie de elementul pe care il editezi, optiunile difera.
Indiferent de versiunea folosita constructorul se comporta la fel si te poate ajuta sa obtii o pagina web moderna si utila pentru utilizatorii tai.
 

Compatibil cu temele Wordpress

Dezvoltatorii celor mai folosite teme premium de la Wordpress, teme disponibile pe themeforest.net folosesc in conceperea unui design plugin-ul Elementor.
Recomandam folosirea alaturi de:

  • Betheme
  • The7
  • Porto woocommerce theme

Compatibil cu dispozitivele mobile

Pligin-ul se remarca prin setarile separate pentru calculator, tableta si telefon in Elementor. Fiecare element poate fi modificat diferit in functie de acesti trei parametri.
 
 
 
 

Website construit cu Elementor

Folosim Elementor in realizarea site-urilor web. Implementam cu succes functii moderne odata cu procesul de creare site alaturi de Elementor. 


Interfata Elementor

Ai nevoie de servicii web ?

Dezvoltam si realizam site-uri web implementand cu succes versiunile Elementor – Premium intr-un design modern ce are la baza tematici premium dezvoltate de companii de top din intreaga lume.

Cere oferta

Pont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *