Implementare plati online magazin dezvoltat cu WordPress și WooCommerce

Care sunt cele mai bune solutii de plăți pentru un magazin online dezvoltat cu WordPress și WooCommerce. Vom cauta raspunsul la aceasta intrebare pe parcursul acestui articol.

In primul rand sa ne amintim ce este WooCommerce

WooCommerce este pluginul numarul unu de la WordPress folosit pentru vânzări online de către mii de magazine din toată lumea.
Avantajul principal pentru WooCommerce este acela ca, pluginul este absolut gratuit, usor de configurat si poate sustine un magazin online veritabil.

Cum implemantam pe WooCommerce plata cu cardul

Pentru piața din Romania este recomandată folosirea unui integrator de plăți online local. De mentionat la acest punct este faptul ca, un mare procent din magazinele online românești colaborează cu un partener local.

Exemplificam o parte din cei mai populari procesatori de plati pentru plata cu cardul de pe piața românească, fiecare are și modul de integrare pentru WooCommerce:

Procesatori de plati la nivel international:

PayPal este una dintre cele mai cunoscute companii pentru procesare de plăți fiind optiunea de plata la indemana oricarui magazin online . Nu poate fi folosit pentru plăți recurente (abonamente). Există un plugin gratuit pentru integrare PayPal.
BrainTree este tot un serviciu PayPal (deci este o soluție de încredere) si poate fi integrat cu WooCommerce.

De retinut!

Pentru a putea implementa plata cu cardul pentru magazinul tau online este necesar sa detineti un cont la unul din procesatorii de plati online astfel incat sa aveti acces la modulul de integrare plati WooCommerce.

Important!
Pentru oricare dintre sistemele de plată alese, este necesară o conexiune securizată, adică un Certificat de Securitate instalat pe domeniul pe care funcționează site-ul. In momentul de fata abonamentele de gazduire web ofera in mod automat si un certificat SSL ce va securiza complet site-ul dvs.

  1. Creare magazin online cu WooCommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *