Creare site web Bucuresti

Noi aici la expo Media va oferim servicii complete pentru crearea site-urilor web pentru zona capitalei – Bucuresti. Oferim servicii complete pentru creare de site-urile web destinate serviciilor publice, firme mici si medii. Prezenta online este esentiala pentru dezvoltarea oricarui business indiferent de natura lui. Concurenta pentru Bucuresti este intradevar una de luat in considerare atunci cand dorim sa realizam site-uri web profesionale pentru necesitatile clientilor nostrii.

Dezvoltarea si crearea de site-uri destinate publicului din Bucuresti reprezinta un factor important in implementarea strategiilor de dezvoltare webiste.

Serviciul de creare site web Bucuresti implica o serie de factori ce duc la realizarea si dezvoltarea eficienta a tuturor proiectelor noastre destinate publicului din Bucuresti. Expunem mai jos principalele etape pe care le parcurgem in procesul de creare website.

Ce presupune procesul de creare site web

Definire proiect

Primul pas atunci cand apelam la serviciul de creare site web este acela de a pune bazele unui proiect online bine definit si gandit pentru performanta.

Creare site

Odata definit proiectul web incepem constructia site-ului dvs tinand cond de toate aspectele discutate anterior.

Optimizare site

Odata finalizat site-ul trecem la etapa de optimizare astfel incat sa ne asiguram ca respectam toate standartele actuale de performanta.

Creare site web Bucuresti in 3 Pasi

Asa cum spune si titlul acest articol are drept scop, intelegerea procesului de creare website pentru persoanele sau societatile din Bucuresti care au nevoie sa un website modern si performant.

data-team-pic21

Cum procedam?

Analiza proiect

Inainte de a demara procesul de constructie website vom analiza proiectul impreuna cu dvs. Punem in practica toate cunostintele noastre pentru crearea unui website modern capabil sa performeze in mediul online.

creare site web2

Web Design

Incepem procesul de creare site

Stabilim impreuna cu dvs si implementam formele grafice pentru site-ul dorit de dvs. Designer-ul stabileste culorile website-ului, stilul temei web, font-ul folosit, animatiile si interctiunea dintre elementele web.

Folosim in constructia site-urilor web cel mai popula CMS – Wordpress avand experienta in administrare si dezvoltare platforma web.

optimizare seo3

Optimizare website

Programare eficienta pentru site-ul Tau
Apeland la serviciul nostru de creare site web Bucuresti, beneficiati de optimizare SEO pentru toate paginile construite de echipa noastra.
Viteza superioara pentru website
Optimizarea codurilor CSS, JavaScript sau HTML reprezinta un pas important pentru functionarea corecta a website-ului. Performanta si interactiunea elementelelor web au la baza optimizarea corecta a tuturor codurilor din site. Avem grija sa optimizam corect toate elementele enuntate in acest paragraf.

creare site web

Design 100% Responsive

Toate site-urile create de echipa noastra au la baza un design responsive, modern gata sa va ofere o interactiune placuta cu elementele din cadrul site-ului dvs.
Adaptarea perfecta pe dispozitivele mobile este esentiala in procesul de realizare site web mai ales atunci cand urmarim sa obtinem cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

Noi ne ocupam de tot ce tine de prezenta ta online

Pentru a crea si dezvolta un site web avem nevoie de urmatoarele elemente:

 • inregistrare domeniu web
 • gazduire web
 • constructie website
 • optimizare website
 • promovare website

Inainte de a demara procesul de creare site web, este necesar sa analizam nevoile proiectului initial dupa cum urmeaza:

 • Gazduire web dedicata nevoilor noastre
 • Implementare functii personalizate in website
 • Analizam domeniul de activitate pentru stabilirea cuvintelor cheie necesre promovarii online.

website performant

Unul din cele mai importante aspecte cu privire la performantele unui website o reprezinta gazduirea web.  Va oferim servicii perosnalizate de gazduire web, optimizate special pentru viteza si performanta in mediul online.  Folosim Wordpress pentru crearea site-urilor web, optimizand continutul pentru performanta maxima.

Creare site Wordpress cu elemente Premium

Alegem sa lucram cu cel mai popular soft open source din lume si anume Wordpress.

Cel mai popular CMS din lume cu peste 60 de milioane de instalari active.
– Usor de instalat
– Consmuma resurse putine
– Poate fi personalizat dupa bunul plac
– Suport rapid pe forumuri.

Implementam si configuram cu succes cele mai bune teme Wordpress disponibile pe themeforest.net

wordpress

elemntor

Elementor

Unul dintre cele mai populare elemente de editare il reprezinta editorul web Elementor. Atunci cand dorim sa realizam o pagina web noua editorul Elementor este esential in creare si dezvoltarea paginilor web.

Cu ajutorul Elementor poti construii paginii web unice cu un design modern.

 • forme grafice presetate
 • implementare usoara formulare
 • galerii foto si carusele de imagini
 • compatibil cu teme Wordpress

Ai nevoie de serviciile noastre?

Venim in sprijinul tuturor celor ce au nevoie de creare unui site web modern, util pentru serviciile dvs si compatibil cu toate necesitatile clientilor dvs.

Intra in contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *