Realizare site de prezentare 100% optimizat SEO

Realizare site de prezentare 100% optimizat SEO pentru performanta maxima. Site-urile de prezentare reprezinta imaginea unei companii sau a unor servicii ce fac posibila interactiunea cu segmentul de public pentru care este conceput proiectul online. Pe parcursul activitatii noastre am realizat o serie de site-uri de prezentare care  s-au dovedit performante si care s-au adaptat pe parcurs noilor tendinte din domeniul IT si anume segmentul de web design.

Cum realizam un site de prezentare performant

Pe langa design-ul unui website de prezentare in procesul de realizare site este recomandat sa urmarim o serie de parametrii care ne vor conduce inevitabil catre performante maxime odata aplicate cu succes in acest proces de realizare website de prezentare.

Realizare site de prezentare Wordpress

Wordpress reprezinta cea mai populara platforma CMS cu ajutorul caruia putem dezvlota site-uri web memorabile si care se pot dezvolta usor si ne vor aduce rezultate masurabile in timp. In comunitatea Wordpress avem la dispozitie teme cu ajutorul carora putem avea un design de exceptie si care ne permit modificarea cu usurinta a paginilor web.

Realizare site performant

Cel mai important aspect pe care noi aici la expoMedia Design punem un accent deosebit  il reprezinta performanta obtinuta de un website nou creat. Pentru a obtine performanta maxima urmarim  si analizam testele de performanta cu ajutorul Google PageSpeed sau GTmetrix.

Etape pe care le respectam in procesul de realizare site

Gazduirea web

Inainte de a construi un website avem nevoie de gazduirea domeniului web. Intrucat am testat nenumarate firme de hosting din Romania am ales sa dezvoltam propriile solutii de hosting prin platforma de gazduire web expoMedia Hosting.

Folosim servere performante ce sunt optimizate pentru un anumit numar de site-uri astfle incat sa nu ingreunam procesul de hosting sau sa aglumeram serverele cu sute de site-uri cum  procedeaza anumite firme de hosting din Romania.

Teme optimizate SEO 

Optimizarea SEO include mai multe aspecte ce tin de continut, imagini, chestiuni de oridin tehnic precum coduri CSS sau JavaScript. Folosim in procesul de realizare site web de prezentare teme Premium sau teme testate de echipa noastra astfel incat sa obtinem un scor SEO apropiat de 100%.

Folosim Plugin-uri Premium

Un website construit pe Wordpress are la baza anumite pughin-uri cu ajutorul carora putem sa aducem un plus noului nostru website. 

WPBakery Page Builder este unul dintre cele mai apreciate plugin-uri cu ajutorul caruia putem sa construim sau sa modelam paginile web. Folosim si Elementor pentru editarea paginilor web insa daca dorim performanta maxima primul plugin ramane alegera preferata.


Nou publicat pe blog


BANNER expoMedia


Realizare site de prezentare TEO Install

Un website performant recent realizat de echipa noastra il reprezinta site-ul teoinstall.ro 

gt metrix

teo install

Performanta alaturi de expoMedia Hosting

Un aspect important pentru performanta unui website si care contribuie direct la optimizarea SEO, il reprezinta viteaza de incarcare a paginilor web. Alaturi de solutiile noastre de gazduire web am dezvoltat site-ul retapitare-canapele.com astfel incat sa atinga nota maxima in Google PageSpeed.


retapitare pc

Realizare site Wordpress cu teme gratuite

Puteam dezvolta un website si cu o tema gratuita cu ajutorul careia putem sa dezvoltam un website modern capabil sa atraga potentiali clientii pentru afacerile la inceput de drum. Identitatea vizuala a unui firme se poate realiza cu usurinta atunci cand combinam o tema gratuita cu plugin-uri esentiale.

NEVE reprezinta alegerea ideala pentru realizarea site-urilor de prezentare.

Tema Neve este recomandarea noastra pentru cei ce doresc sa isi dezvolte un website WordPress foarte rapid si optimizat SEO pentru a atinge rezultate memorabile in cautarile organice. 

Pentru mai multe detalii despre aceasta tema gratuita va invitam sa urmariti articolul despre  tema NEVE

 

neve

Ai nevoie de un website rapid ?

Oferim servicii complete pentru realizarea site-urilor de prezentare ce includ design modern si sunt gazduite pe servere  rapide dotate cu ultimele tehnologii din domeniu.


Cere oferta

Te poate interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *