MyBRD Net serviciul de internet banking BRD

MyBRD Net este un serviciu de internet banking oferit de  BRD Groupe Societe Generale pentru clientii sai.  Prin intermediul MyBrd NET poti sa accesati conturile deschise la BRD prin intermediul unui calculator cu conexiune la Internet.

De regula toate bancile din Romania dar si din afara tarii au dezvoltat solutii si aplicatii online ce permit gestionarea contuirilor bancare ale clientilor sai.

Evolutia conexiunilor la internet si nevoia de a simplifica relatia cu banca a permis dezvoltarea unor programe inovatoare prin intermediul carora poti accesa cu usurinta datele contului tau bancar.

Descopera MyBRD NET

MyBRD NET este o aplicatie sigura dezvoltata pentru clientii BRD care vor sa acceseze propriul cont prin intermediul unui computer. Aplicatia dedicata utilizeaza un dispozitiv token, fie fizic, fie sub forma unui Token Mobil. Acesta este o solutie avansata de securizare a accesarii serviciului si a semnarii tranzactiilor ce utilizeaza un proces de autentificare bazat pe doi factori.

Serviciu MyBRD Net foloseste cele 2 elemente de securitate: cod de utilizator si parola pentru functionalitatile de baza, iar suplimentar pentru functionalitatile care prezinta un grad mai ridicat de risc se utilizeaza token-ul mobil sau dispozitivul token.

Puteti vizualiza informatii legate de soldul si detaliile operatiunilor efectuate pe urmatoarele tipuri de conturi:

  • Cont curent / Cont de economii
  • Linie de credit
  • Cont colateral
  • Cont depozit
  • Cond cu card de credit atasat
  • Cont credit.

Asistenta MYBRD NET

In cazul in care nu te descurci in aplicatia MYBRD NET destinata dispozitivelor PC sau laptop poti cere asistenta de la departamentul de relatii cu clientii dupa cum urmeaza:

  • Serviciul MyBRD Contact (de luni pana duminica, intre ore 8 – 22 la numerele de telefon 0 800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom Romania), 021 302 61 61 (apel cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 – apel cu tarif normal in retelele Orange si Vodafone).
  • In orice agentie BRD, consilierii nostri iti pot oferi orice informatie legata de functionarea serviciului.

myberd net

Securitatea datelor

Pentru a preveni incidente de securitate BRD informeaza in mod explicit clientii sai astfel incat sa elimine orice urma de frauda online.

Astfel se recomanda urmatoarele aspecte de securitate:

Nu raspunde niciodata la mesaje e-mail sau SMS care cer informatii personale sau financiare. Te rugam sa contactezi Banca in cel mai scurt timp, in cazul in care primesti astfel de mesaje (0 800 803 803 sau MyBRDContact@brd.ro).

De asemenea, elementele de securitate nu trebuie comunicate altor persoane sau personalului bancii.

Vezi detalii despre MYBrd NET – website oficial

Ce Cod swift are BRD?

BIC (Bank Identifier Code) este un cod caracteristic și unic fiecărei bănci în parte și reprezintă metoda de identificare a băncilor, în sistemul S.W.I.F.T. (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication). Codul swift – BIC al BRD este BRDEROBU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *