Nevoia de spatiu sau de resurse in alegerea gazduirii web

Am simtit nevoia sa abordam intrebarea care se afla pe buzele tuturor atunci cand doresc sa achizitioneze un pachet de hosting.

De ce avem nevoie cand construim un website?
– spatiu pe disk (ssd) sau resurse server (memorie, cpu, procese etc.)

In momentul de fata majoritatea firmelor de hosting pun accent pe spatiul oferit si mai putin pe resurse. Intrucat un website modern are nevoie de ceva resurse totusi multi aleg pachetele de web hosting, ieftine cu mult spatiu pe disk.

Ce nevoie am de resurse?

Resursele alocate pentru fiecare client sunt foarte importante pentru buna functionare a aplicatiilor din site precum:
module, plughin-uri, theme sau alte elemente ce necesita anumite resurse.

Spatiul pe disk important sau nu?
Cu siguranta spatiul pe disk reprezinta si el un foctor in buna functionare a lucrurilor insa spre exemplu un website de prezentare poate ajunge maxim la 400 MB sau chiar mai putin daca fisierele din constructia site-ului sunt optimizate si comprimate.

In cazul in care avem un business si avem nevoie de o adresa de email pe care o vom folosi intens atunci spatiul pe disk devine o prioritate pentru noi.

Ce recomandam?

Alegeti cu grija furnizorul de servicii de tip hosting.
Verificati resursele disponibile pentru contul dvs inainte sa cumparati pachetul;
Atentie la pretul de achizitie pe an intrucat multi pun pretul cele mai mic daca veti achizitiona pe o perioada mai mare;
Verificati cu ce data center colaboreaza firma de hosting;

Cum te putem ajuta noi?

Expo Media ofera servicii de gazduire web pentru website-uri iar fiecare cont gazduit la noi beneficiaza de resurse minime garantate astfel incat website-ul dvs, sa ruleze rapid fara probleme indiferent de zona din care-l accesati.
Pentru site-urile de prezentare recomandam pachetul START WEB, optimizat special pentru viteza si rularea aplicatiilor moderne ce necesita resurse suplimentare.

In ce conditii ai nevoie de spatiu pe disk?
Nevoia de spatiu pe disk apare atunci cand avem un magazin online sau un website complex pe care publicam zilnic diverse postari sau articole.
Pentru un magazin online deja putem vorbi de un VPS sau un servar dedicat iar in acest caz spatiul pe disk nu va mai reprezenta o problema.

Rulez un site normal ce nevoi am ?
Spatiul recomandat in acest caz poate varia de la 5 GB la 10 GB.
Ca resurse recomandam: Procese simultane minim 35, php memory 1GB, CPU alocat minim 3 GHZ (garantat 100%).

Viteza conteaza?
Un website ce incarca rapid va fi indexat rapid de Google si are toate sansele sa urce rapid in primele pozitii. Optimizarea web reprezinta un alt proces important prin care putem obtine rezultate optime.

Testeaza viteza site-ului tau:
Ruleaza un test de viteza pentru site-ul tau: Pagespeed Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *