Pluginuri esențiale pentru WordPress

WordPress reprezinta una dintre cele mai folosite platforme in constructia paginilor web. Cu wordpress se poate face cam orice tip de site în prezent, având o mulțime de pluginuri și beneficii ca platformă.
In prezent, WordPress gazduieste mai mult de 66 de milioane de websiteuri. Cateva dintre cele mai renumite siteuri sunt: CNN, TechCrunch, Forbes sai multe alte siteuri pe care le vizitati zilnic.

Articolul de astazi face referire la ce pluginuri putem instala pe wordpress si care sunt cele recomandate atunci cand avem un site contruit pe wordpress.

WordPress – Pluginuri esențiale

Pentru o optimizare optima a site-ului va recomandam sa instalati doar pluginuri de care aveti cu adevarat nevoie.

Cele mai bune pluginuri gratuite pentru wordpress de care vei avea nevoie sunt enumerate mai jos:

Akismet – rezolvă problema comentariilor spam. Extrem de eficient, numărul de erori.
Google XML Sitemaps – generează sitemap XML, necesar pentru ca blogul să îți fie mai bine indexat de Google sau alte motoare de căutare.
Yoast SEO plugin – te ajută pe parte de optimizare de bază SEO a articolelor. Printre cele mai bune pluginuri gratuite de acest gen.
Contact Form 7 – formular de contact util pentru orice rubrica de contact din site.
WP Supercache – soluție integrată pentru a gestiona zona de cache a blogului.
Wordfence Security – reprezinta o solutie de protectie a site-ului.
TinyMCE Advanced – adaugă opțiuni noi la fereastra de editare a articolelor. Este destul de complex, activează doar ce folosești.

Desigur am enumerat doar o parte din pluginurile pe care le putem folosi odata cu site-ul nostru construit pe wordpress insa putem avea si pluginuri premium dezvoltate de diverse companii it pentru care vom plati o licenta de achizitie.

Pluginuri cu plata recomandate:

WPBakery Page Builder (formerly Visual Composer) – ajuta la constructia paginilor web realizand un design unic si modern integrat cu succes in site-ul tau wordpress.
Modulul este usor de implementat in structura site-urilor web fiind compatibil cu toate temele wordpress.

Slider Revolution este cea mai buna optiune pentru un slider, atunci cand vorbim de WordPress.
Slider Revolution devine una din cele mai inovatoare otptiuni atunci cand alegem sa avem un site cu un design modern si care va avea multe elemente dinamice ce interactioneaza foarte bine cu utilizatorul.

Un site realizat corect impune alegerea celor mai bune pluginuri si teme astfel incat sa obtinem un site cu un design unic si modern care se va incarca rapid indiferent de zona din care este accesat. Optimizarea pluginurilor din site este foarte importanta pentru a atinge o performanta maxima in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *