Solutiile de protectie ESET Internet Security au noi functii

Intrucat mediul online devine din ce in ce mai vulnerabil solutiile de antivirus ESET oferă o protecție sporită, compatibilitate multiplatformă și un nou strat de detecție bazat pe machine learning.

Asadar solutia de antivirus de la ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security și ESET Smart Security Premium, care oferă integrare multiplatformă, adaugă machine learning avansat, un manager de parole îmbunătățit și criptare securizată a datelor.

Ce functii noi are noul antivirus ESET ?

 

Compatibilitate multiplăformă

ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium și ESET Cyber Security Pro sunt acum compatibile pe multiple platforme. Astfel, clienții care achiziționează o licență pentru EIS, ESSP sau ECSP pot utiliza acum aceeași licență pentru a-și proteja celelalte dispozitive Windows, Mac, Linux și Android cu soluții precum ESET Mobile Security pentru Android, ESET Parental Control pentru Android și ESET Smart TV Security.

 

Un layer de securitate dedicat machine learning-ului avansat

Acest modul utilizează o mare varietate de algoritmi pentru a clasifica corect eșantioanele ca fiind curate, malițioase sau potențial nedorite. Astfel, prin completarea structurii noii generații de produse cu layer-ul de machine learning, utilizatorii sunt mai bine protejați împotriva amenințărilor nemaivăzute sau a celor de tip zero day.

 

Sistemul de protecţie a sistemului împotriva intruziunilor (HIPS)

HIPS efectuează o analiză comportamentală avansată și o procedură de detectare a proceselor, fișierelor și cheilor de registru. Noua versiune consolidează în continuare capacitățile de detecție existente ale HIPS.

 

Anti-Phishing îmbunătățit

Tehnologia anti-phishing protejează utilizatorii finali de e-mailuri, link-uri și atașamente malițioase. Ediția actuală oferă protecție împotriva atacurilor de tip homoglyph, în cazul în care hacker-ul încearcă să înșele utilizatorii finali prin înlocuirea caracterelor din adresele web cu caractere similare, pentru a impersona adrese legitime.

 

Protecţie îmbunătățită pentru plăţi și internet banking

Portalurile financiare și tranzacțiile online necesită o protecție suplimentară împotriva răuvoitorilor. Noua versiune conține o listă predefinită de site-uri web care, odată accesate, vor lansa automat o sesiune de browsing „bancar” securizat.

Lista conține nu numai site-uri bancare, dar și portofele PayPal, Apple și portofele virtuale de criptomonede. În plus, site-urile media de încredere sunt, de asemenea, protejate, ceea ce împiedică propagarea știrilor false.

 

Connected Home Monitor (CHM) – modul îmbunătățit

 

Securizarea datelor – modul îmbunătățit*

Noua versiune ESET , utilizatorii finali vor putea decripta datele securizate pe orice dispozitiv Windows fără a fi nevoie ca ESET Smart Security Premium să fie instalat pe dispozitivul respectiv.

 

„Numărul în continuă creștere al dispozitivelor conectate la internet e văzut de hackeri ca o oportunitate de a genera profit. Utilizatorii riscă să devină victimele infracțiunilor informatice, dacă nu folosesc produse de securitate care să combată tentativele atacatorilor de a le compromite dispozitivele. ESET își propune să ajute utilizatorii în acest demers, lansând o nouă generație de produse dedicate segmentului consumer – produse care le oferă utilizatorilor siguranța de a fi protejați în spațiul digital. Avem în spate o experiență de mai bine de 30 de ani în domeniul securității informatice și ne străduim activ să protejăm game variate de echipamente împotriva hackerilor de astăzi”, declară Matej Krištofík, Product Manager la ESET.

 

Securitatea in mediul online este prioritara indiferent de tipul de afacere pe care-l detineti sau daca doar navigati pe internet. In procesul de realizare site web, echipa noastra implementeaza module de securitate avansata pentru protectia site-urilor web astfel incat sa nu existe vulnerabilitati in sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *