Air connect contact & Informatii Zboruri

Air Connect este cel mai nou operator de aviatie din Romania, operand zboruri la nivel local in Romania si regional in Europa. Identificam modalitatea de contact Air Connect si informatii despre zborurile operate de AirConnect.

Contact Air Connect 

Numar de telefon Air Connect 0903 760 225 (cost 1 € + TVA/ min)* valabil doar pentru Romania.

Serviciul de call center – contact Air Connect cauta sa raspunda la intrebarile venite din partea clientilor Air Connect dar si despre informatii zboruri AirConnect.

Informatii zboruri Air Connect

Va punem la dispozitie informatii despre zborurile ce urmeaza sau sunt operate de Air Connect in Romania dar si de la ce preturi poti sa iti achizitionezi un bilet daca vrei sa zbori cu acesta companie aeriana.

  • Targu Mures – Bucuresti pret estimat 33 euro
  • Suceava – Bucuresti 33,5 euro
  • Bucuresti – Budapesta – 51 euro
  • Oradea – Constanta – 64 euro
  • Baia Mare – Bucuresti 38 euro.

Preturile exprimate sunt cu caracter informativ insa poti obtine bilete la cursele Air Connect la preturi mult mai bune in functie de ofertele actuale ale operatorului sau in functie de agentiile de bilete de la care poti cumpara bilete pentru zoborurile Air Connect.

AirConnect foloseste aeronave de tipul ATR 72-600, motivând „că reprezintă cea mai eficientă soluție regională din punct de vedere al consumului de combustibil, datorită structurii ușoare, vitezei optimizate și motorului conceput pentru sectoare scurte. Aceste caracteristici conduc la costuri de operare mai scăzute, dar și la diminuarea emisiilor de CO2.

Urmarim ofertele si modul prin care noua companie va efectua zboruri in Romania si in Europa conform cu ofertele companiei.

Air Connect își începe activitatea în august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din apropiere și zboruri de vacanță (charter) direct de la aeroporturile regionale.

Informatii despre Air Connect regasim pe site-ul oficial unde avem si un formaular de contact pentru informatii zboruri sau sesizari oficiale catre operator.

website: air-connect.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *