Aplicatia Hidroelectrica este online pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica a fost lansata dupa lungi asteptari. Aplicatia este online  pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android si IOS.

Aplicatia Hidroelectrica iHidro a fost lansata cu versiunea de baza insa in anumite situatii a generat si erori sau nu a functionat corect. Actualizeaza aplicatia odata cu noile versiuni lansate de Hidroelectrica.

Aplicatia iHidro este utila pentru toti clientii companiei astfel incat toti clientii sa isi poata accesa contul de client Hidroelectrica mult mai usor.

Intrucat Hidroelectrica a devenit unul dintre principalii furnizori de energie electrica din Romania, comapnia a anuntat urmatoarele aspecte tehnice cu privire la aplicatia Hidroelectrica:

„Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informativ se va realiza după aprobarea funcționării conforme a noilor softuri”.

Aplicatie Hidroelectrica pentru Android si Ios

La data publicarii acestui articol, in mod oficial aplicatia nu sa lansat inca, insa in momentul in care vom avea anuntul oficial linkurile pentru a descarca aplicatia vor deveni active.

In curand poti descarca aplicatia Hidroelectrica dupa cum urmeaza:

  • Aplicatia  pentru Android – Magazin Google PLAY
  • IOS – APP STORE

Ce poti face cu aplicatia Hidroelectrica

Asa cum este normal sa se intample cand vine vorba de eficienta unor servicii online, orice aplicatie mobila este menita sa simplifice procesul de gestionare a contului de client in speta in cazul de fata Hidroelectrica dupa cum urmeaza:

  • poti gestiona si poti plati factura Hidroelectrica;
  • poti trimite un index la Hidtroelectrica prin functia transmitere index;
  • gestionezi mai usor locul de consum si contractul tau;
  • poti vedea cat ai consumat si cat ai de plata daca esti client Hidroelectrica;
  • ai acces la serviciul de relatii cu clientii de la Hidroelectrica;
  • alte functii si servicii implementate in aplicatia Hidroelectrica.

Conform stirilor online despre Hidroelectrica, una dintre cele mai mari probleme ale companiei în relațiile cu clienții finali cărora le furnizează energie, în special în cazul celor casnici, este gestionarea informațiilor privind consumul acestora, reflectate in si de indexurile de consum, care implică interacțiunea și schimbul de date și documente cu operatorii de distribuție a energiei.

Aceste probleme au generat intarzierea facturilor pentru anumiti clienti in special pentru cei ce au incheiat recent un contract cu Hidroelectrica.

Odata cu lansarea noi aplicatii Hidroelectrica, factura se va emite conform contractului in fiecare luna iar din contul tau valid unde va trebui sa folosesti o adresa de email pentru logare in aplicatia Hidroelectrica, vei putea gestiona si primi toate facturile la energia electrica.

Asteptam si noi mai multe detalii despre aceasta aplicatie iar imediat ce apar le vom publica in continuarea acestui articol. Pana atunci modul de facturare si transmitere index la Hidroelectrica ramane cel exprimat si in articolul precedent despre modul de contact Hidroelectrica.

Detalii oficiale pe site-ul companiei: hidroelectrica.ro


2 comentarii

  1. Are cineva idee cand se lanseaza aplicatia? Ar fi foarte utila pentru plata facturilor daca ati avea mai repede aceasta aplictie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *