MyElectrica Aplicatie clienti Electrica Furnizare

Aplicatia MyElectrica permite gestionarea contului tau de client pe dispozitivele ce au sistemul android sau IOS. Cu aplicatia MyElectrica poti vizualiza facturile electrica, poti trimite indexul autocitit si poti gestiona  cu usurinta contul tau de client la Electrica Furnizare.

Aplicaţia MyElectrica este disponibilă în principalele magazine de aplicaţii online de pe internet, inclusiv în magazinul AppGallery dedicat dispozitivelor mobile Huawei. Până în prezent, MyElectrica a ajuns la peste 41.000 de descărcări pe dispozitive mobile Huawei, aproape toate fiind din România.

Prin MyElectrica ai acces la toate detaliile referitoare la contractul încheiat cu Electrica Furnizare S.A., având acces la tot istoricul de consum pe care îl pot vizualiza sub formă de grafic.

myelectrica
MyElectrica – Electrica Furnizare

Ca o descriere sumara pe scurt cu ajutorul aplicatiei mobile MyElectrica  ai acces la platforma de gestiune a contractului, factura electronică, contractare online.
Daca inca nu ai aplicatia MyElectrica iata cum poti sa o activezi:

 • Pentru orice înregistrare cu succes a unui nou cont în aplicația MyElectrica, un email va fi transmis către adresa de email utilizată la înregistrare. În acest mesaj va fi inserat un URL unic la accesarea căruia contul dumneavoastră va fi activat.
 • La inregistrarea contului este necesara o adresa de email valida pe care ulterior se va trimite acest link de activare aplicatie.

In cazul in care nu primesti linkul de activare pentru aplicatie, poti solicita o retrimitere link precum in imaginea de mai jos.

 MyElectrica Furnizare

Beneficiile unei aplicatii online sunt nenumarate in special pentru cei ce doresc sa achite factura online, sa compare consumul pentru o anumita perioada de timp. Prin aplicatia MyElectrica ai acces mai rapid la oficiul virtual electrica de unde poti gestiona serviciile Electrica Furnizare.
Puncte de acces in aplicatia MyElectrica:

 1. Inregistrare cont pentru acces aplicatie – daca inca nu ai cont;
 2. Login utilizator MyElectrica – Vezi aici
 3. Activare cont Myelectrica;
 4. Plata factura online la Electrica Furnizare;
 5. Transmitere index Electrica Furnizare;
 6. Recuperare cont client.

Electrica este singura companie din România listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice.
Pentru clienții casnici, factura se emite pentru fiecare loc de consum, iar pentru clienții noncasnici se poate emite o singură factură pentru unul sau mai multe locuri de consum.

Ce se intampla daca aplicatia MyElectrica nu merge

Ca si in cazul altor aplicatii, acesta aplicatie beneficiaza de update regulat in conformitate cu actualizarile la versiunile sistemelor de operare astfel recomandarea noastra este:

 • instaleaza aplicatia  descarcand ultima versiune disponibila;
 • realizeaza update regulata daca este disponibil;
 • de regula aplicatia My Electrica functioneaza corect , erorile fiind remediate cu lansarea versiunilor mai noi ale aplicatiei.

In curand cei de la Hidroelectrica au anuntat ca vor lansa aplicatia Hidroelectrica pentru clientii companiei insa pana atunci ramane sa urmarim noutatile. Electrica Furnizare are aceasta aplicatie dezvoltata de ceva timp iar facilitatile folosirii acesti aplicatii sunt multiple si am incercat sa le sintetizam pe scurt in cadrul acestui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *