Care sunt etapele crearii unu site web?

In procesul realizarii unui nou website va fi necesar sa tinem cont de cateva aspecte care vor fi esentiale pentru noul proiect pe care va trebui sa-l demaram. Oricat de usor sau greu va fi site-ul pe care  il vom face vom parcurge urmatoarele etape:

 

Analiza proiectului

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante pe care o vom parcurge cu mare atentie. In analiza proiectului, echipa noastra poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge.

Vom stabili de comun acord toate aspectele proiectului astfel incat sa definim inca de la inceput conturul integral al proiectului dumneavoastra.
In procesul de creare site, fara o analiza corecta a domeniului de activitate va fi foarte greu sa performezi.

 

Web Design

In cadrul acesui punct definitivam aspectul general al website-lui. Aspectul preliminar si forma finala a site-ului va fi in concordanta cu propunerile dumneavoastra.
Designer-ul stabileste culorile, stilul site-lui, font-ul folosit, animatiile, interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.

 

Web Development

Acest pas reprezinta etapa de dezvoltare functionalitati, implementare, adaugare continut. Un site complet functional, cu un design superb, nu poate sa isi atinga obiectivul daca nu are si continut pe masura.
Indiferent de domeniul de activitate al clientului, continutul site-ului este foarte important pentru dezvoltarea proiectului online.

 

Optimizarile web

Odata realizat site-ul web, fara optimizarea SEO si optimizarea vitezei de incarcare a paginilor, nu vom putea atinge performanta dorita. Astfel echipa Expo Media vine in sprijinul clientilor nostrii cu toate optimizarile necesare astfel incat noul site sa poata concura cu competitorii sai din domeniul de activitate.

 

Lansarea site-ului si promovarea

Odata ce avem finalizat site-ul web, nu ne ramane decat sa-l lansam pe internet. Un site devine vizibil pe internet dupa ce va avea o campanie de promovare bine gandita pentru domeniul sau de activitate.  Cu un continut de calitate, atragator si interesant pentru utlizatori vom avea garantat si satisfactia succesului in mediul online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *