Cat de important devine un upgrade la noua versiune de PHP?

In momentul in care avem lansat un website vorbim implicit si despre detaliile tehnice ce implica si limbajul de programare PHP. Software-ul PHP interpreteaza codul de programare din script si genereaza paginile web pe care le vad oamenii.

In procesul de realizare website agentiile de creare si dezvoltare web folosesc cel mai frecvent Wordpress,  fiind cel mai popular sistem de gestionare a continutului din lume. WordPress este scris in limbajul de programare PHP iar de aici vom dezvolta importanta unui update al versiunii PHP.

Ce versiune PHP sa folosim ?

In mod curent versiunea PHP 5 este inca utilizata de peste 60% dintre site-urile care utilizeaza PHP pe server, chiar daca nu mai este acceptat in mod activ.

Odata cu noile tendinte in domeniul web este necesar sa folosim versiunea PHP 7, fiind in acest moment si ultima versiune lansata in mod oficial.

Noile versiuni de PHP includ noi functii lingvistice si remedieri de erori care pot reduce erorile de server si de utilizator si pot imbunatati performanta aplicatiei. Fiecare versiune noua de PHP primeste suport complet timp de doi ani dupa lansare.

Noi folosim pe serverele noastre versiunea PHP 7.4 pentru toate site-urile contruite cu ajutorul Wordpress. In cazul in care folositi module sau plugin-uri moderne este esential sa folositi ultima versiune PHP.

Cum putem seta o versiune PHP ?

Daca utilizati cPanel puteti actualiza versiunea PHP din optiunile MultiPHP Manager iar de acolo puteti seta versiunea PHP dorita.

Care sunt avantajele actualizarii la cea mai recenta versiune de PHP?

1. Performanata sporita

Lansarea ultimelor versiuni a adus cresteri imense de performanta, eliminand necesitatea de a face optimizari repetate pentru a va mentine site-ul functional.

 2. Securitate

Daca  rulati pe o versiune actualizata care primeste asistenta si patch-uri de securitate, va asigurati ca site-ul dvs. ramane sigur si actualizat in permanenta.

3. Functii noi

Modificarile la cea mai recenta versiune de PHP o fac mai rapida si sigura, in acelasi timp oferind flexibilitate pentru a construi solutii mai bune.


Recomandam!versiune PHP

Ce fac daca folosesc o versiune PHP invechita ?

Primul sfat suna cam asa:

Actualizati la cea mai recenta versiune PHP disponibila pe serverul dvs.
Odaca cu noua versiune PHP setata pentru site-ul dvs este esential si important sa aveti toate temele, plugin-urile actualizate la cele mai recente versiuni inclusiv platforma de baza Wordpress.

De retinut!

Daca utilizati un cod care este invechit si nu este acceptat in noua versiune atunci site-ul dvs. va da erori si nu va mai functiona complet.

https://www.youtube.com/watch?v=Qycqsp6-Pi4

Am nevoie de ajutorul unui specialist

Atunci cand aveti nevoie de un update general pentru site-ul dvs si nu detineti experienta necesara pentru a efectua acest lucru, echipa noastra va poate oferi ajutor atunci cand vine vorba de un update PHP sau un update general al site-ului dvs. Analiza si expertiza premergatoare procesului de update este gratuita.

intra in contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *