Cele mai populare teme WordPress pe Themeforest

Care sunt cele mai populare teme WordPress pe Themeforest in 2019?

In procesul de creare site web alegerea unei tematice pe care o vom folosi ulterior, devine pasul cel mai important in aspectul final al website-ului. Ne propunem sa analizam pe scurt cele mai populare teme premium pe care le putem folosi in procesul de creare site web.

 

Cele mai populare teme disponibile pe Themeforest

teme themeforest

1. Avada – Responsive Multi-Purpose Theme

Ca si pana acum Avada reprezinta una din cele mai apreciate teme WordPress instalate si cumparate pana in prezent de cateva mii de utilizatori ai platformei. Avada a ajuns in prezent la versiunea 6.0 si vine la pachet cu multe optiuni de configurare interesante menite sa ne ajute in constructia unui site performant si profesional.

Avada live

2. BeTheme – Responsive Multi-Purpose WordPress Theme
In topul vanzarilor pe themeforest se numara si BeTheme apreciata pana in prezent de foarte multi utilizatori ai platformei WordPress. BeTheme reprezinta solutia ideala pentru un website profesional, optimizat corespunzator pentru performanta maxima.

Tema este folosita in prezent de multe firme ce au profil webdesign intrucat se poate configura foarte usor si include websiteuri gata finalizate (demo) pe diferite domenii de activitate.
Subliniem faptul ca aceasta tema are update-uri saptamanale si licenta de instalare este foarte importanta pentru un website sigur si actualizat la zi.

BeTheme live

 
3. The7 — Multi-Purpose Website Building Toolkit for WordPress
O alta tema pe care o recomandam si care se regaseste la un pret foarte bun pe themeforest este The7. The7 vine la pachet cu peste 40 de tematici preinstalate astfel vei avea un website in maxim cateva minute.

The7 live

 
4. Flatsome – Multi-Purpose Responsive WooCommerce Theme
In topul celor mai instalate teme wordpress se afla si Flatsome o tema ce se potriveste cu orice tip de magazin online realizat cu wooCommerce. Odata ce ai instalat Flatsome vei avea optiuni nelimitate in configurarea website-ului. Ca si in cazul celorlalte teme si aceasta beneficiaza de optiunea preinstal – demo website.

Flatsome live

 

5. Enfold – Responsive Multi-Purpose Theme
Enfold se numara printre preferintele multora fiind in acest moment si daca ne uitam si in urma in topul primelor 10 teme populare pe themeforest.
Enfold este o tema foarte bine optimizata pentru viteza iar configurarea nu este tocmai greoaie.

Enfold Live

 

Indiferent de alegera facuta toate temele de mai sus sunt instalate de milioane de utilizatorii din intreaga lume fiind realizate de companii de top cu profil specializat in constructia site-urilor web.

De ce sa folosim teme premium?

– Ai optiuni multiple in configurarea site-ului;
– Compatibilitatea cu diverse browsere asigurata;
– Temele sunt optimizate pentru motoarele de cautare;
– Ai suport dedicat pentru orice problema o intampini;
– Beneficiezi de update periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *