Contact About you – Telefon Call Center & Retur

About You este una dintre companiile de comert electronic cu cea mai rapida crestere din Europa avand un portofoliu de produse ce depaseste  peste 2000 de marci si branduri. ABOUT YOU, o destinație de cumpărături în care oamenii pot descoperi moda care se potrivește cu adevărat personalității lor dintr-o gamă larga de produse.

Identificam modalitatea de contact About You pentru situatii in care aveti nevoie de informatii produse comercializate in magazinul online sau despre retur la About You.

About You contact call center

Pentru a intra in legatura cu un operator About You din call center avem la dispozitie un numar de telefon apelabil in mod gratuit dupa cum urmeaza:

  • Telefon About You – ‎0800 890 133**
  • Program telefonic Luni – vineri 8 – 22:00 iar in weekend 8: 20:00.

Odata plasata o comanda fie din aplicatia About You sau din pagina web, articolele disponibile sunt livrate, de regulă, în 3 pana la 5 zile lucrătoare. In cazul in care acest termen este depasit cu mult va sugeram sa verificati statusul comenzii iar daca sunt probleme solcitati asistenta prin rubrica suport si contact Abaut YOU.

Retur la About YOU

Daca din diferite motive alegi sa returnezi un produs cumparat de pe platforma About You ai la dispozitie gratuit posibilitatea de retur.

Pentru a face un retur, trebuie să te loghezi în contul tau de client și să alegi una dintre cele două modalități de predare puse la dispoziție:

I. Vrei să-ți ridice curierul coletul?

Atunci intră direct în contul de client, selectează articolele pe care vrei să le returnezi și data la care vrei să îți fie ridicat returul de la adresa ta. Apoi, adaugă în colet articolele respective și formularul de retur. Curierul te va contacta telefonic pentru a putea veni și prelua coletul între orele 9:00 și 13:00. Tot el va tipări și eticheta de retur, pe care va trebui să o lipești deasupra.

II. Vrei să predai coletul într-o agenție FAN Courier?

Atunci intră direct în contul de client și selectează articolele pe care vrei să le returnezi. Apoi, adaugă în colet articolele respective și formularul de retur. Va fi nevoie să tipărești personal eticheta de retur (o găsești în format PDF în contul de client) sau poți ruga un angajat dintr-o agenție FAN Courier să o facă pentru tine.

Nu pot sa ma loghez in cont la About You

O problema legata de conectarea la contul dvs de client poate aparea din diverse motive insa rezolvarea se poate face chiar de dvs sau de serviciul de suport clientii About You.

Recomandarea celor de la departamentul tehnic este urmatoarea:

1. În primul rând, te rugăm să verifici dacă ai folosit adresa corectă de e-mail.
2. De asemenea, este posibil ca aplicația About You să fi fost actualizată. Prin urmare, te rugăm să verifici dacă ai descărcat cea mai recentă versiune pe telefon.
3. Dacă niciunul dintre acești pași nu te-au ajutat să te conectezi, dă clic pe „Nu, încă mai am nevoie de ajutor” și contactează-ne.

Pentru orice problema legata de serviciile operate de platforma About You exista o rezolvare rapida direct din contul tau de client sau poti apela serviciul de relatii cu clientii din rubrica About You contact.

Poti intra in legatura cu cei de la suport clienti si prin formularul de contact About You prin care poti adauga si un fisier ce detaliaza problema semnalata. – Formular contact oficial

Reduceri Black Friday About You

Campaniile de Black Friday aduc o multime de reduceri pentru produsele si marcile disponibile in magazinul About You. Ai reduceri reale la About You de pana la -80% deci profita de promotii si alege lucrurile care te incanta.

În timpul campaniei de Black Friday About You am primit un volum ridicat de comenzi, tocmai de aceea partenerilor noștri de curierat le va lua ceva mai mult timp decât de obicei pentru a livra pachetele. 

In cazul in care ai nelamuriri poti suna la nr de telefon ABout You relatii despre comenzile tale insa sfatul nostru este sa ai putina rabdare caci lucrurile comandate vor ajunge la tine.

Website oficial : aboutyou.ro

Articol cu scop informativ pentru ghidul online de contact platforma de comert electronic About You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *