Contact Blue air

Cum poti intra in contact cu Blue Air pentru informatii zboruri sau returnare bani pe biletele de avion. Analizam posibilitatea de a intra in contact cu cei de la Blue Air si ofertele pentru biletele de avion la zborurile operate de Blue Air.

Blue Air este o companie română de aviație privată, de tip hibrid, cu sediul în București. Baza principală a companiei este Aeroportul Internațional Henri Coandă, principalul aeroport al Bucureștiului. 

Blue Air Contact - informatii zboruri

Daca vrei sa intri in contact cu echipa Blue Air pentru informatii zboruri avem la dispozitie urmatorul numar de telefon:

Blue Air Call Center – Serviciul de relatii cu clientii Blue Air: 031 821 0120

Contact Blue Air  telefon valabil pentru Anglia: 09091420598

Blue AIR Spania: 807 105005 sau 902 570852

Reclamatii si sesizari Blue AIR

Daca ai de facut o sesizare sau o reclamatie cu privire la serviciile BLUE AIR poti sa accesezi formularul de reclamatii de pe pagina: help.flyblueair.com/hc/ro-ro/requests/new

Cum poti modifica data calatoriei ?

 1. La cerere, puteți modifica data călătoriei, fără costuri suplimentare cu până la 4 ore înainte de noua oră de plecare, completând un formular la: https://www.flyblueair.com/en/gb/contact.
 2. Blue Wallet- dacă alegeți să nu modificați gratuit data călătoriei, puteți solicita suma completă a rezervării pe portofelul dvs. albastru individual, cu până la 4 ore înainte de noua oră de plecare, completând un formular la: https://www.flyblueair.com/en/gb/contact.
  La cerere, suma totală a rezervării poate fi rambursată pe aceeași metodă de plată utilizată la achiziționarea biletului. Rambursarea poate fi solicitată cu până la 4 ore înainte de noua oră de plecare, completând un formular pe https://www.flyblueair.com/en/gb/contact.

Check-in Blue Air online

Daca deja ai rezervat un zbor alaturi de Blue Air si ai nevoie sa iti face check in online atunci iata care sunt optiunile pentru acest lucru:

Accesam adresa: https://www.flyblueair.com/ro/ro/checkin-engine/

 1. Introdu numele tau in casuta aferenta;
 2. Introdu codul de rezervare pentru biletul tau.

 

Informatii zboruri Blue AIR

Pentru informatii cu privire la zborurile efectuate prin BLUE AIR se poate contacta serviciul de relatii cu clientii Blue AIR sau aplicatia mobila BLUE AIR.

Blue Air trimite notificări scrise clienților cu privire la anularea / modificarea zborurilor. Notificările sunt trimise folosind datele înregistrate în sistem (e-mail și număr de telefon) în momentul achiziționării biletului de călătorie. Vă rugăm să vă asigurați că datele pe care le furnizați în momentul achiziționării biletelor sunt corecte și complete.

9 comentarii

 1. Buna ziua,am dori si eu un numar de telefon care sa imi poata da informati in legatura cu zorurile anulate,am incercat toate numerele si nimeni nu zice nimic .

 2. Bună ziua, am cerut rambursarea biletelor din lua septembrie, când îmi vor rambusa suma de bani ?

 3. Buna ziua.As dori sa stiu daca zborurile OB143,Bucuresti – Napoli din 19.08.2022 si OB144,Napoli -Bucuresti din 29.08.2022,sunt anulate sau nu.Mentionez ca am achizitionat biletele tur-retur,loc 6D,urmand sa fac check-in.Precizez,ca inca nu am platit biletele la hotelurile din Napoli si Sorrento.Asadar,informatia este extrem de importanta,deoarece nu as vrea sa achit hotelurile si sa nu pot ajunge la destinatie.Cu multumiri anticipate,Adrian Niculescu.

  • Buna ziua

   Va sugeram sa contactati telefonic compania aeriana sau aeroportul pentru informatii cu privire la aceste zboruri.

   • Buna seara! Nepotul de 17 ani vrea sa vina in Spania in vacanta cu insotitor de zbor si declaratie din partea mamei. Cum putem sa cerem insotitor pentru zbor al companiei dumneavoastre?

    • Va rugam sa intrati in legatura cu operatorii din call Center pentru informatii cu privire la acest aspect. Numarul de telefon este afisat in cadrul acestui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *