Contact Engie

Engie este o companie franceză de utilități, înființată în iulie 2008, prin fuziunea companiilor Gaz de France și Suez. Engie deține în portofoliu companiile Electrabel și Distrigaz Sud. In Romania Engie reprezinta una dintre cele mai mari companii si una dintre principalele companii de furnizare gaze naturale.

ENGIE îți oferă soluții personalizate pentru furnizarea de gaze naturale cu formula de preț potrivită pentru a satisface cel mai bine nevoile tale.

Contact Engie

Publicam mai jos modalitatea de contact Engie dar si numerele de Telefon Engie Romania.

In cazul in care doriti sa contactati compania aveti la dispozitie urmatoarele numere de telefon:

DISTRIBUITORTELEFON
Distrigaz Sud Retele
Premier Energy
Progaz P&D
Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ

Adresa Engie Romania

Adresa: Bulevardul Mărășești 4-6, București 040254

Numar de Telefon 021 9366

Telefonul din Call Center Engie este valabil de luni până vineri, între orele 08:30 – 19:00.

Intra in Contact cu Engie

 • poti sa suni la numărul de telefon Engie  – Call Center 021 9366 între orele 08:30 – 19:00 de luni până vineri sau la numărul 0040 21 264 0100, în cazul în care ne apelezi din afara țării;
 • Poti merge in centrele ENGIE de relații clienți;
 • Poti trimite un fax la numărul 0040 21 264 0101;
 • poti să trimiți solicitarea ta, prin poștă, în atenția Direcției Comercializare Energie, la adresa de corespondență Bd. Mărășești nr. 4-6, sector 4, București (Registratură).

Contract online Engie

Engie Romania va permite contractarea online a serviciilor oferite clientilor sai intr-un mod simplu si rapid.

Alege un contract de gaze naturale, energie electrică sau servicii tehnice. Simplu, rapid și sigur, de pe orice dispozitiv fix sau mobil. https://www.engie.ro/contract-online/

Sesizari si reclamatii Engie

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale sau electricitate, anunță operatorul de distribuție sau de rețea din zona ta.

Numarul de telefon Distrigaz Sud retele este: 021 9281 si 0800 877 778

 

Verificari periodice

Verificarea tehnică periodică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale se realizează la intervale de maximum doi ani. La intervale mai mici de doi ani, verificările tehnice se efectuează la cererea expresă a clientului, în cazul în care se dorește o verificare suplimentară.

Intrebari Frecvente

Poți transmite indexul autocitit prin oricare dintre variantele de mai jos:

 • Din contul tău online, secțiunea Index. Accesează contul online prin platforma online sau prin aplicația engiemobile.
 • Prin telecitire, informațiile necesare le găsești pe factura de energie: numărul de telefon și codul de autocitire.

În cazul în care serviciile de mai sus nu sunt disponibile pentru tine, contactează-ne prin oricare dintre următoarele modalități:

In aceasta situatie va recomanda sa apelati urgent numarul de telefon al distribuitorului dvs. Numerele de telefon sunt afisate mai sus in tabel.

Numarul de telefon este 021 9366 Call Center.

Informatii utile

9 comentarii

 1. Buna ziua,
  Incerc de 2 zile sa dau indexul si nu se poate, nici la telefon ,nici pe aplicatie Engiemobile.
  Ce trebuie sa fac ?

  • Buna ziua
   Verificati perioada de transmitere index si incercati numarul de telefon pentru autocitire: 0800 800 200 dupa care itroduceti codul de autocitire identificat pe contractul dvs sau factura. In cazul in care nu se poate transmite index va sugeram sa apelati serviciul de relatii cu clientii ENGIE.

 2. 0800800200 nu raspunde, dar e gratis.
  Restul numerelor nu răspund dar costa.
  Încerc în zadar sa dau indexul
  E normal sa trăiască gratis unii din penalitățile altora…
  Am ajuns la credite fără sa am proprietăți… Ce rușinos e ca ceilalți sa te încurce în loc sa te ajute… Ce training în a risipi ce muncesc altii

 3. buna ziua, in cati pasi se verifica centrala de gaz, contuoarul, gazele? …trei, patru? in prima sapt au venit pt centrala,au spus ca n o sa mai vina nimeni ca e totul aranjat, dupa doua sapt au sunat dupa o zi pe alta ca o sa vina sa schimbe contorul si dupa care, gata s a rezolvat totul nu ne mai trebuie nimic, acum au sunat ca or sa vina din nou sa verifice gazele ca sa dea ok ul si fisele incheiate….care este procedeul??? cei de la call center habar nu au probabil ca daca nu au fisa incheiata nu le apare in calculator….ma ajutati??? multumesc !!

  • Buna ziua

   In mod normal Centrala termica se verifica odata la doi ani. Verificarea tehnica se face de o firma specializata, autorizata care va ofera dupa verificare si actele necesare ce includ dovada de verificare a centralei (stampilate si semnate). Dupa caz firma de furnizare gaze (engie sau distrigaz), verifica la o anumita perioada toate elementele ce folosesc gaze precum: contuarul de gaz, aragaz, racorduri si conducte de gaze. In acest caz vi se cere si actele ce dovedesc verificarea centralei realizata de firma specializata.

   Revizia instalatiei de gaze ce presupune verificare aragaz, conducte , contuar este incusa in ABONAMETUL DVS la firma de furnizare gaze. Punerea in functiune a unei centrale termice nou instalate se va face numai de o firma AUTORIZATA ce va elibereaza acetele necesare acestui proces.
   Pentru informatii suplimentare va sugeram sa apelati serviciul de relatii cu clientii de la furnizorul dvs de gaze.

 4. Sun de la ora 8 30,acu e 10 14;Imi spune de 2 ori ca operatorii sunt ocupati,apoi inchide automat apelul;E facut sistemul sa nu poti lua legatura telefonic cu ei;aAm si 2 emailuri trimise,astept sa vad in cat timp imi raspund;Insa problema cu ei eu o am AZI,nu peste 7 zile;Anre,nu ii poti forta sa isi suplimenteze numarul de operatori?Ca un robot nu e call center 100 de ani……………..

 5. De cateva zile apelul la 0219366 primeste raspunsul „ne pare rau ,numarul apelat nu raspunde „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *