Contact OLX – Asistenta si reclamatii

OLX este cel mai mare site de anunturi din Romania fiind accesat de milioane de utilizatori din intreaga tara. Pe OLX poti pune anunt de vanzari, angajari sau poti cumpara aprope orice iti doresti direct de pe site-ul olx.ro

In cadrul acestui articol analizam modul de contact OLX pentru diverse situatii si interactiunea cu portalul de anunturi atunci cand avem nevoie de asistenta pentru promovare pe OLX sau suntem in situatia unei fraude.

Contact OLX Romania

Daca doresti sa intri in contact cu cei de la OLX sau este necesar sa adaugi reclamatii la serviciile OLX, iata cum poti intra in legatura cu un operator de asistenta OLX:

  • Contact OLX prin formularul de contact – vezi aici
  • Interactioneaza pe chat cu echipa OLX – Vezi chat

Prin formularul de contact poti trimite un tichet catre echipa de asistenta OLX, completand formularul si selectand motivul pentru care doresti sa intri in contact cu cei de la OLX.

Cumpara in siguranta de pe OLX

Pentru a evita situatiile neplacute, OLX Romania a implementat o serie de puncte de siguranta care sunt explicate foarte clar pentru toti utilizatorii platformei.

1. Intalneste-te cu vanzatorul fata in fata, in locuri publice, sau apeleaza la livrarea cu verificare. Oricand e posibil, alege produse vandute de oameni din localitatea ta, cu care te poti intalni direct. Daca trebuie sa apelezi la curier, atunci opteaza pentru serviciul de Livrare cu verificare.
2. Evita tranzactiile cu persoane din strainatate. Daca nu reusesti sa gasesti un vanzator din localitatea ta, incearca totusi sa fie din tara.
3. Nu da bani in avans.
4. Foloseste mesageria interna OLX. Nu muta conversatia pe WhatsApp sau e-mail, ca acolo nu mai suntem pe teritoriul OLX si nu mai avem niciun control.
5. Pastreaza un numar de telefon al vanzatorului si numarul anuntului pana finalizezi tranzactia. Sa stii sa il apelezi rapid in caz de nelamuriri.
6. Nu transmite datele personale, indiferent de pretext. Nu exista niciun motiv intemeiat pentru care sa fie nevoie sa dezvalui informatii confidentiale.

Reclamatiile cu privire la interactiunea prin OLX nu sunt gestionate de echipa de asistenta daca nu se respecta anumite reguli pentru utilizarea site-ului olx.ro.

Utilizatorii profesionisti vand in mod regulat mai multe obiecte, atat noi, cat si second-hand, astfel incat sa obtina un venit/profit. Pentru ei, OLX e o resursa in care investesc pentru a ajunge la potentiali cumparatori.

Un utilizator e considerat profesionist in mod automat daca, de la 1 iulie 2017 pana acum, fie:

– Cumpara un pachet de anunturi

– Declara, in momentul adaugarii unui anunt, ca acesta este oferit de o “Firma”

– Declara, in momentul validarii contului, ca acesta este folosit ca „Firma” sau in numele unei „Firme”

Promovare anunturi pe OLX

Anunturile pe care le publici pe OLX pot fi gratuite sau cu plata iar in acest caz, anuntul tau se va afisa in fata la categoria selectata.

Costul unui anunt platit este transparent iar in functie de buget vei avea un anumit numar de afisari prioritare in categoria in care vei publica un anunt pe OLX.

Ce numar de contact pe telefon are OLX ?

Intrucat OLX nu este un magazin online ci o platforma de intermediere intre utilizatorii acestei platforme, in momentul de fata nu exista un telefon de contact pentru asistenta tehnica OLX.

In prezent OLX a evoluat semnificativ si a devenit una dintre cele mai mari platforme de anunturi din lume, fiind disponibila in peste 45 de tari si 40 de limbi diferite. De mentionat este faptul ca, OLX a introdus in ultimii ani noi functionalitati si servicii pentru a facilita tranzactiile online, cum ar fi plata securizata si livrarea produselor.

Program de contact relatii cu publicul OLX

Te rugam sa folosesti butonul de contact sau de chat (ambele disponibile in partea de jos a fiecarui articol) pentru a intra in legatura cu noi.

Ai posibilitatea sa ne scrii un e-mail, folosind formularul disponibil. Echipa OLX raspunde tuturor mesajelor, in ordinea in care le primim in intervalul 8:00 – 22:00.

Alternativ poti lua legatura cu noi prin canalul de chat. Intervalul de raspuns aici este de 9:30 – 18:00, de luni pana vineri, insa sa ai in vedere ca pot fi si momente cand toata echipa este deja implicata intr-o discutie, asa ca daca nu poti astepta, formularul de contact este permanent alaturi.

contact olx pentru reclamatii

Beneficii anunturi promovate pe OLX

Pe langa anunturile standart sau gratuite poti promova un anumit anunt daca iti doresti iar acest lucru include si anumite beneficii pe care le enumeram pe scurt in cele ce urmeaza:

  • Apare chiar pe prima pagina a site-ului, pe homepage
  •  E vizibil inca dinainte ca utilizatorul sa scrie ceva in bara de cautare
  • E afisat in toata tara, dar si filtrat dupa localitatea sau judetul in care a fost adaugat.

Asigura-te neaparat ca anuntul tau mai e activ cel putin 7 zile, pentru ca acest serviciu nu presupune si prelungirea valabilitatii. / Valabilitatea anuntului tau trebuie sa fie cel putin egala cu durata de promovare, adica de cel putin 7 zile.

In ultima perioada foarte multi utilizatorii aleg sa vanda sau sa cumpere de pe OLX astfel platforma olx.ro a devenit un punct comun pentru vanzatori sau cumparatori.

Sectiunea sau rubrica Locuri de munca pe OLX, este una dintre cele mai urmarite categorii din platforma intrucat nenumarate firme si societati aleg sa publice anunturi de angajare pe OLX.

Aplicatia OLX

Mai usor mai rapid si mai eficient odta cu noua aplicatie OLX disponibila in magazin play sau app store.

Aici pe expoMedia aducem o nota informativa catre utilizatorii nostri astfel incat sa cunoasca modul de interactiune si contact OLX Romania. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *