AcasăUtileCum transmit un index autocitit la Hidroelectrica

Cum transmit un index autocitit la Hidroelectrica

Cum pot sa transmit un index autocitit la Hidroelectrica in perioada de transmitere index ?

Intrucat Hidroelectrica a devenit unul dintre cel mai popular furnizor de energie electrica, importanta unui index corect folosit la facturare este esential pentru clientii care doresc sa plateasca facturi bazate pe un index transmis individual.

Transmitere index la Hidroelectrica

Daca vrei sa transimit un index la Hidroelectrica trebuie sa stii faptul ca perioada 24 respectiv 28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT).

Citirea contorului este realizată periodic de operatorul de distributie  sau prin autocitire, de către client.

- Advertisement -

Trimite index la Hidroelectrica pe site – vezi aici

In perioada de transmitere index la Hidroelectrica pe site-ul oficial reprezentat si in linkul de mai sus, se pot introduce datele dvs pentru a identifica locul de consum si contractul dvs astfel incat sa puteti trimite indexul conform cu contractul dvs.

Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau posta, in conformitate cu optiunea dumneavostra din contract.

Ce imi trebuie pentru a trimite index la Hidroelectrica

Pentru transmiterea indexului veti avea nevoie de codul atribuit locului de consum si pe care il regasiti in factura de energie electrica. Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834 

Care este scopul conventiei de consum?

Convenţia de consum încheiată de către furnizor cu clientul final este obligatorie, datele de consum înscrise în aceasta vor fi utilizate şi pentru facturarea  cantitatilor de energie electrica în cazul în care nu este citit/autocitit indexul echipamentului de măsurare.

PREȚUL ENERGIEI ELECTRICE la Hidroelectrica

Conform cu datele oferite de Hidroelectrica pretul energiei electrice pentru un kilowat consumat este urmatorul:

  • Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28253 lei/kWh;
  • Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;
  • Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte.

Pentru orice informatie despre serviciile Hidroelectrica apelati numarul de telefon 021 9834 sau 021 9861. 

Pentru a trimite un index la Hidroelectrica este necesar sa urmariti perioada de transmitere index iar in cazul in care nu reusiti sa trimiteti in perioada aferenta sunati la serviciul de relatii clienti – call center.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandam