Myenel contul meu si factura mea

MyEnel este o aplicatie online ce iti permite accesul la contul de client Enel. Analizam modul prin care putem interactiona cu aceasta aplicatie dar si ce putem face din aplicatia Myenel contul meu. In prezent Enel este principalul furnizor de energie electrica si gaze naturale din Romania avand nenumarati clientii rezidentiale si business.

Myenel Contul meu

Pentru a avea accesa la acesta aplicatie este necesar sa o descarcam din magazinul online fie pe Android sau Ios. Odata instalata aplicatia poti accesa linistit myenel contul meu unde vei avea acces la nenumarate optiuni de administrare cont Enel.

Descarcă din MyEnel: Magazin Play  |  AppStore  |  AppGallery

Ce poti face cu aplicatia  Myenel

In primul rand ai acces la toate datele contractului tau cu Enel. Ai informatii despre factura, poti trimite un index autocitit, poti face comparatii de consum si poti plati instant facturile din contul Myenel.

Transmitere index Myenel

Prin accesarea secțiunii Index transmiți consumul de energie lunar pentru județele București și Ilfov sau la două luni, în cazul celorlalte regiuni. Poți trimite indexul inclusiv pentru contoarele cu mai multe cadrane și in plus, evaluezi consumul folosind date din istoric. De asemenea, tot aici vei vedea ultimul index transmis pentru energie, iar pentru gaz vei vedea ultimul index facturat.

Myenel factura mea

Prin aplicatia Myenel ai acces la facturile tale, istoric facturi si facturi curente. Poti vedea care este situatia soldului tau la Enel si poti plati rapid orice factura Enel direct din aplicatia myenel contul meu.

Verifici oricând în secțiunea Sold rapid valoarea facturii pe care dorești să o achiți, fără să te autentifici sau poți să îi ajuți pe cei apropiați să afle cât au de plată.
myenel contul meu

Acces parțial la myenel! In cazul in care nu esti titular de contract poti instala aplicatia myenel insa poate aparea mesajul urmator: Informațiile pentru acest loc de consum sunt disponibile doar de la data asocierii acestuia în contul MyEnel.  Dacă ești titular de contract și vrei să ai acces complet la informații, te rugăm să îți actualizezi adresa de e-mail din cont astfel încât să coincidă cu cea specificată în contract.

Pentru orice alte informații, ai la dispoziție numărul nostru de telefon 021 9977, apel cu tarif normal, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 și sâmbătă între orele 8:00 – 13:00. Echipa noastră e gata să te asiste și să-ți răspundă la orice întrebare legată de produsele și serviciile noastre.

Cu MyEnel poți gestiona mai multe locuri de consum de energie electrică sau gaze naturale, poți transmite indexul pentru energia electrică și urmări mai ușor evoluția consumului, poți vizualiza ultimele 12 facturi emise și plățile efectuate.

Login Myenel

Cu aplicatia myenel ai acces la oferte si promotii Enel, contact si suport tehnic Enel in caza de avarii sau reclamatii servicii Enel Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *