Tema Newspaper 11 noul update de la tagDiv

Tema Newspaper de la tagDiv a ajuns la versiunea numarul 11 in urma noul update pe care-l recomandam sa-l faceti daca detineti o licenta pentru tema Newspaper 11.

Newspaper este o tema pentru WordPress dedicata site-urilor de tip news sau blog, tema fiind foarte bine conturata cu posibilitati multiple de configurare. Chiar daca tema este conceputa pentru site-uri de stiri noul update al temei este dedicat magazinelor online.

Newspaper este o tema foarte rapida bine structurata ce are la baza coduri CSS si JavaScript corecte si optimizate pentru o incarcare rapida iar Newspaper 11 aduce inca un plus pentru aceste aspecte.

Ce aduce nou versiunea Newspaper 11

Noul update vine cu o revizuire generala pentru elementele temei. Odata cu versiunea Newspaper 11 obtineti rezultate mult mai bune pentru wesbite-ul vostru si cresteti semnificativ performanta astfel incat optimizarea SEO a site-ului va fi una consolidata serios.

Instrumentul de optimizare a performanței TagDiv CSS Analyzer Tool elimină toate CSS-urile inutile, generează CSS critic pentru partea de sus a paginii și mută CSS-ul non-critic în partea de jos a paginii. Începând cu Newspaper 11, TagDiv CSS Analyzer Tool vă permite, de asemenea, să apăsați instantaneu pe un buton și să generați CSS critice și non-critice pentru șabloanele dvs. 

In imaginea de mai jos se poate vedea ce scor se poate obtine odata cu optimizarea eficienta pentru tema Newspaper 11.

newspaper 11
Iti recomandam

Newspaper 11 gata pentru WooCommerce

Noua versiune integraza si mai eficient WooCommerce in paginile site-ului vostru iar Newspaper 11 vine cu peste 27 de elemente noi de drag and drop pentru magazinele online. Vânzarea online cu site-ul dvs. de comerț electronic nu a fost niciodată mai rapidă, mai ușoară și mai scalabilă. 

 

Sistem avansat de filtrare produse

Oferiți noilor clienți cea mai bună experiență de utilizator! Aveți acum un sistem avansat de filtrare a produselor care vă ajută să creșteți vânzările prin afișarea produselor potrivite personalizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

Design elegant pentru produsele cautate

Șablonul de căutare functioneaza acum ca  o soluție de motor de căutare inclusă în magazinul dvs. online. Prin potrivirea termenilor de căutare a vizitatorilor dvs. cu produsele de pe site, vă asigurați un UX excelent, creșterea numărului de vânzări și returnarea clienților.

Newspaper 11 are deja 9 site-uri demo preconfigurate

Descoperiți 9 modele de site-uri web preconstruite și creați-vă noul magazin online WordPress în doar câteva minute! Încercați combinația perfectă de arhitectură ușoară, performanță îmbunătățită și flexibilitate uimitoare pentru dvs.

Importul site-urilor DEMO se poate face in cateva secunde iar configuratia temei permite sa modificati cu usurinta orice element din cadrul website-ului.

Cum poti instala noua versiune a temei Newspaper 11

Daca deja o ai instalata atunci lucrurile sunt foarte simple. Odata logat n contul tau de administrator nu trebuie decat sa accesezi tema: Newspaper –> Update –-> Update Newspaper 11

In imaginea de mai jos exemplificam butonul de update Newspaper 11.

Newspaper este o tema premium pentru care va trebui sa ai o licenta pe care o poti cumpara de pe themeforest.net 

Echipa noastra foloseste in procesul de creare website teme premium cu licenta individuala pentru fiecare client astfel incat sa avem posibilitatea de update teme si plugin-uri premium ce se regasesc pe themeforest.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *