Yoast SEO are acum integrare si in Elementor

Yoast SEO cel mai popular plugin de SEO folosit de comunitatea celor ce folosesc WordPress pentru dezvoltarea site-urilor web, are acum suport si integrare eficienta si pe Elementor. In cazul in care folosesti pentru editarea paginilor web Elementor, acum poti optimiza SEO continutul alaturi de Yoast SEO, fara a mai fi nevoie sa iesi din editorul Elementor pentru optimizarea seo a paginii respective.

Cu ambele pluginuri instalate, veți obține o gamă completă de funcționalități pentru popularul plugin Yoast SEO chiar în editorul dvs. Elementor.

Pluginul Yoast este, de asemenea, popular printre utilizatorii Elementor, care vor putea acum să implementeze optimizarea SEO și îmbunătățirea conținutului în conformitate cu fluxul lor de lucru pentru crearea web, economisindu-le timp prețios.

Integrarea este atât pentru pluginurile gratuite, cât și pentru cele premium Yoast, oferindu-vă acces la instrumentele de analiză SEO și lizibilitate, previzualizare Google, fraze cheie asociate cu SEMRush, precum și multe alte caracteristici premium Yoast SEO, cum ar fi sugestii de conectare internă, opțiunea pentru setați sinonime și fraze cheie aferente, iar previzualizările sociale pot fi găsite în această bară laterală.

Cum functioneaza editorul Elementor cu Yoast SEO

Asa cum apare in imaginea alaturata avem optiunea Yoast SEO direct in panoul de control Elementor astfel incat sa ne fie mult mai usor sa editam optiunile SEO.

Integrare perfecta Yoast SEO cu Elementor

Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin putem construi pagini web unice, ce au elemente dinamice, moderne si esentiale pentru proiectele dezvoltate de web designer.

Citeste mai mult despre Elementor

Pentru a porni procesul de optimizare SEO este necesar sa avem instalate si activate ambele plugin-uri.

In momentul in care doriti sa adaugati o pagina noua va sfatuim sa tineti cont de urmatoarele aspecte pentru procesul de optimizare:

  1. Adaugati continut web (texte si imagini)
  2.  Adaugati imagini relevante cu pagina dvs
  3. Optimizati continutul in jurul unui cuvant sau fraza cheie
  4. Optimizati pagina cu Yoast SEO.
elementor yoast seo

Iata cum arata optimizarea acestei pagini contruita cu elementor si optimizata cu Yoast SEO

elementor seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *