Cele mai bune teme pentru WordPress in 2020

Care sunt cele mai bune teme pe care ar trebui sa le folosesti pentru site-ul tau WordPress in 2020. Vom analiza in cadrul acestui articol temele folosite in intreaga lume de cei mai multi utilizatori WordPress.

Cum trebuie sa fie o tema pentru WordPress?

O tema perfecta pentru proiectul nostru online va trebui sa indeplineasca cateva criterii de baza utile si esentiale in buna functionare a site-ului.

  1. Să se încarce rapid atunci când vizitatorul accesează site-ul tău.
  2. Să afișeze grafica și informațiile corect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat website-ul.
  3. Să poată fi ușor modificată ( culor, font, pozitii meniu, etc.) pentru a se potrivi cu ceea ce ai nevoie pe site.
  4. Să ai suport și update-uri regulate pentru că online-ul e un mediu extrem de dinamic și ceea ce merge azi nu va mai merge și mâine.

Intrucat in momentul de fata nu credem ca mai putem vorbi de anumite teme care nu sunt responsive totusi subliniem aspectul functionarii corecte pe orice dispozitiv media.

Cele mai bune teme WordPress

  1. AVADA

Avada reprezinta optiunea celor mai multi utilizatori atunci cand vine vorba de un website construit pe WordPress.

Aceasta tema poate fi folosita atat pentru un blog, cat si pentru partea de busineess. Tema are panou de control propriu cu ajutorul caruia putem sa configuram multe lucruri dupa bunul plac.
Download Avada

2. DIVI

Divi reprezinta o solutie de top pentru site-urile wordpress, astfel tema are panou de control si poate fi configurata usor pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

Divi seamana mai mult cu Visual Composer decat cu Elementor. Primele avand atat un editor backend  cat si frontend, pe cand Elementor are doar unul frontend.
Vezi detalii despre DIVI

3. BeTheme

O alta optiune foarte buna o reprezinta tema BeTheme, tema folosita destul de des si de echipa noastra in realizarea site-urilor de prezentare.

O tema profesionala ce vine pa pachet cu peste 500 de site-uri preinstalate, usor de instalat si configurat. Tema are panou de control propriu cu ajutorul caruia putem sa facem multe modificari de structura website.

Pa langa WPBakery Page Builder tema are propiul editor cu ajutorul caruia poti construi pagini web de exceptie.
Download BeTheme

4. Newspaper – tagDiv

In momentul in care vrei sa ai un site de stiri sau doar un blog, newspaper de la tagDiv reprezinta solutia optima in acest caz.

Tema are propriul editor cu ajutorul caruia poti face multe lucruri interesante. Cei de la tagDiv au realizat lucruri interesante prin posibilitatea de a importa continut demo presetat acolo unde ai nevoie.

Poti importa seciuni dintr-o pagina, blocuri de elemente sau chiar un design prestabilit pentru o pagina sau postare.
Downlaod Newspaper

5. The7

Cei de la Dream-Theme ne propun o tema care ne va ajuta sa dezvoltam un website profesional cu un design modern si cu o gramada de elemente utile pentru site-ul nostru.

Usor de configurat tema The7 se numara printre preferintele utilizatorilor fiind accesibila si la pret, mai precis doar 39 de dolari.
Downlaod The7

De ce sa alegem o tema premium ?

Diferenta fata de o tema gratuita este aceea ca, poti avea multe optiuni de configurare iar odata ce ai instalat o tema premium poti construi un wesbite demn de invidiat.

Temele premium beneficiaza de update-uri periodice si aduc noi beneficii pentru utilizatori odata cu noile update-uri. Odata ce ai palatit pentru o tema beneficiezi pe viata de actualizarile urmatoare avand si suport de la producator pentru o perioada de 6 pana la 12 luni.

Website profesional!

Aici la Expo Media folosim in realizarea site-urilor web, teme premium pentru a dezvolta proiecte online mici si mijlocii. Alegem sa folosim cele mai bune optiuni pentru clientii nostrii astfel incat sa imbinam perfect un design modern cu necesitatile actuale ale clientilor.

Toate temele folosite in constructia site-urilor sunt optimizate seo pentru a putea perfoma usor in zona de competitie web. Cu ajutorul temelor premium putem sa obtinem rezultate foarte bune in motoarele de cautare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *