Cele mai bune teme Wordpress compatibile AMP

Care sunt cele mai bune teme Wordpress compatibile cu AMP (Accelerated Mobile Pages) ?
Oferim un raspuns la aceasta intrebare in cadrul acestui articol avand in vedere experienta noastra cu aceste teme.

Ce este AMP ?

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) este un proiect open-source care are scopul de a face paginile web să se încarce mai rapid pe dispozitivele mobile.

Indexarea paginilor AMP are prioritate pe dispozitivele mobile deci este bine sa luati in calcul folosirea AMP pentru site-ul dvs. Odată ce implementați AMP pe site-ul dvs., Google va trimite vizitatori mobili versiunea AMP a paginilor dvs. în loc de paginile normale.

Citeste mai multe despre AMP

Cele mai bune teme Wordpress compatibile AMP

Temele pe care le vom prezenta pe scurt in cadrul acestui articol sunt testate de echipa noastra si sunt destinate site-urilor de tipul: bloguri personale, site-uri de stiri sau multimedia.

1. Newspaper de la tagDiv

Newspaper este o tema Wordpress dedicata site-urilor de tip blog, site-uri de stiri, magazin sau recenzii. Tema vine cu o multime de elemente pe care le putem seta dupa bunul plac.

Tema Newspaper de la tagDiv este compatibila AMP avand un plugin dedicat pentru verisunea mobila.

Astfel poti instala fara probleme plugin-ul temei – Mobile Theme alaturi de plugin-ul oficial AMP.

Ambele plugin-uri lucreaza impreuna iar articolul publicat pe website are propria versiune AMP (tematica AMP definita de tema). In testele noastre articolele ce au si versiune AMP activata au aparut rapid pe Google pe dispozitivele mobile.

Viteza de incarcare este net superioara fata de un articol fara versiune AMP.

Pretul de achizitie al temei  este de 59 dolari.

Descarca Newspaper

newspaper themeJannah – Newspaper Magazine News

O alta recomandare cand vine vorba de o tema Wordpress compatibila cu AMP este Jannah.

Tema este dezvoltata de cei de la TieLabs si putem spune ca am obtiunut rezultate remarcabile din punct de vedere tehnic cu aceasta tema.

Pe langa faptul ca, tema are multe optiuni in crearea paginilor web, are propriul editor web cu ajutorul caruia poti creea pagini dupa bunul plac.

Renind la compatibilitatea AMP, tema are inclus in panoul de control o sectiune dedicata AMP.

Tot cea ce trebuie sa faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul AMP,  dupa care poti sa iti setezi cum ai dori sa arate site-ul  pe mobil.

Ai optiuni de modificare culori – header – footer,  optiunea de a seta numarul articolelor recomandate dar si posibilitatea de a insera reclame in paginile AMP.

Setari simple la indemana oricui iar ce ne place la aceasta tema este faptul ca este bine optimizata pentru AMP si pentru versiunea desktop.

Detalii si download Jannah ThemePublisher Theme

O alta tema pe care am folosit-o in cadrul procesului de creare site web, este Publisher de la BetterStudio.

Tema se remarca printr-o multitudine de optiuni in configurare, fiind una dintre cele mai complexe teme atunci cand ne dorim un wesite de tip blog sau news. Ce remarcam odata cu configurarea temei este faptul ca, atunci cand ne dorim pagini AMP, dezvoltatroul ne pune la dispozitie un plugin propriu ce va genera pagini AMP.

Conform autorilor pluginul AMP de la BetterStudio este de 4 ori mai rapid decat oricare alt plugin AMP.  Tema poate fi configurata in functie de dorintele fiecaruia iar versiunea AMP dispune totusi de optiuni mai putine fata de alte teme.

JNews 

O alta tema care ne-a placut si pe care o recomandam cu incredere este JNews de a jegthemes.Tema este compatibila cu AMP si poti crea continut editand fie cu Elementor sau WPBakery Page Builder.

Noua versiune a temei JNews vine cu un update important ce ne va aduce un plus de viteza. Instaland noua versiune poti obtine viteze mult mai mari de incarcare a site-ului fata de vechile versiuni JNews.

Ai nevoie sa implementezi AMP ?

Iti oferim serviciile noastre pentru implementarea AMP in structura paginilor web. Echipa noastra este gata sa raspunda rapid tuturor solicitarilor dvs.

Sa intram in contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *