[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Mentenanta web este unul dintre aspectele cele mai importante in functionarea corecta a site-urilor pe timp indelungat. Datorita dezvoltarii tehnologiilor it, este necesar sa ramanem in pas cu noile tendinte pentru a putea fi competitivi pe piata online.

Servicii de mentenanta

Expo-Media asigura mentenata, oferind o gama variata de servicii precum:
– Continut actualizat
– Securitate si monitorizare
– Update aplicatii ce ruleaza pe site-ul dumneavoastra
– Optimizare cod si baze de date
– Analiza si statistici site

De foarte multe ori dupa lansarea pe piata a unui site web, pe parcurs, putini sunt cei ce doresc sa aduca imbunatatiri continutului sau chiar aspectului. Un lucru important pentru dezvoltarea unui site sau proiect este mentinerea continutului actualizat si adaugarea de nou continut.

Datorita noilor aplicatii ce ruleaza cu cea mai noua tehnologie, avem in vedere realizarea de Update la toate aplicatiile pentru a preintampina probleme sau erori.
Un site ce nu este actualizat este predispus sa intampine erori de cod dupa ce tehnologia pe serverul pe care este gazduit are parte de un upgrade.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Info

Prin serviciul de mentenanta, monitorizam atent fiecare site, oferindu-va statistici despre evolutia pagini dumneavoastra. Realizam Update la aplicatiile din site, precum si remedierea in timp util a tuturor problemelor aparute in site.[/vc_column_text][vc_single_image image=”16422″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” qode_css_animation=”element_from_fade” qode_hover_animation=”zoom_in”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]